Openbaar vervoerVervoer

Er zijn 13 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Perongeluk Aflevering S18E07

  Alle dozen in een trein met 3 wagons moeten gesorteerd worden op kleur. Een aantal rode dozen moet op het juiste station bezorgd worden. Foute bezorging kost geld, een juiste sortering levert geld op.

 • Chaos Aflevering S18E05

  De kandidaten spelen stoelendans in een race door de stad. Bij elke tussenstop verdwijnt één auto. Wat is de buit van de winnaar?

 • De metro Aflevering S16E01

  De kandidaten stappen omstebeurt in een metro, met elk een opdracht op zak. In totaal moeten 54 mensen verzameld worden op het eindpunt van de lijn. Wat de groep niet weet, is dat één van de deelnemers eigenlijk een andere opdracht heeft.

 • Trein Aflevering S15E07

  Elke kandidaat kiest een koffer met een plaatsnaam erop en stapt de trein in. Zodra ze een station passeren, mag de betreffende koffer geopend worden. Als de kandidaten de opdrachten uit alle koffers goed uitvoeren, vinden ze in de laatste wagon 1000 euro voor de pot.

 • De bioscoop Aflevering S15E02

  In een bioscoop zien drie kandidaten "roadtrips" die de route tonen vanuit de stad naar deze bioscoop. De anderen worden in tweetallen gedropt. Telefonisch moeten ze instructies voor de route ontvangen vanuit de bioscoop om te zorgen dat ze op tijd binnenkomen.

 • Station Aflevering S15E01

  De groep gaat aan de hand van foto's op zoek naar vijf reizigers die de trein zullen pakken. Vier van hen hebben geld bij zich voor de groep; de vijfde draagt twee vrijstellingen met zich mee. Vinden ze deze reizigers voordat hun trein vertrekt?

 • Appartement zoeken Aflevering S14E03

  Twee kandidaten worden naar een appartement in een hoog gebouw gebracht. Twee andere teams moeten hen binnen een uur vinden. Ze bepalen zelf met welke zware of lichte tas ze sjouwen, maar weten niet wat deze op zal leveren...

 • Bus Aflevering S11E01

  De kandidaten maken één voor één een busrit door San Salvador. Ze krijgen allemaal vijf vragen mee, waarop het antwoord in de bus te vinden is. De vraag is natuurlijk, of dat nou echt de bedoeling van de opdracht is.

 • Tramrit door Nagasaki Aflevering S10E02

  Met een tram worden de kandidaten in drie groepen afgezet in Nagasaki. Ze moeten kokers vinden met aanwijzingen. Daarmee kunnen ze te weten komen, hoe ze op tijd bij de eindplek komen waar Pieter Jan hen opwacht.

 • Nachttrein Aflevering S07E03

  Vanaf station Ayutthaya nemen de kandidaten samen de nachttrein. De eenvoudige opdracht luidt: Geef de eerstvolgende keer dat jullie Karel zien alle namen van de stations die jullie hebben aangedaan. Maar Paul heeft ook een missie...

 • Thaise letters Aflevering S07E02

  De kandidaten moeten op zoek naar Thaise letters die verspreid zijn over Bangkok en samen een Thaise zin vormen. Er is een centrale post die met behulp van de computer en kaarten kan uitvinden waar de letters in Bangkok liggen en drie duo’s. Een vervoersmiddel mogen door elk team maar één keer worden gebruikt en de tijdslimiet is anderhalf uur, dan moet die Thaise zin zijn gevormd en de betekenis ervan achterhaald voor 3000 euro.

 • Koffers Aflevering S06E04

  De kandidaten reizen met de metro. Ze hebben ieder een koffer met een plaatsnaam erop. Door onderling te vergelijken, moet de plaats die het verst van Buenos Aires ligt, bij het eindstation terecht komen.

 • Veerboten Aflevering S01E08

  De spelers moeten met de ferry langs één of meer locaties in Sydney. Met behulp van een voorwerp vinden ze daar personen die hun aanwijzingen geven voor de eindlocatie.

© 2023 Ronald van der Velden