De bioscoopOpdracht in aflevering 2

In een bioscoop zien drie kandidaten "roadtrips" die de route tonen vanuit de stad naar deze bioscoop. De anderen worden in tweetallen gedropt. Telefonisch moeten ze instructies voor de route ontvangen vanuit de bioscoop om te zorgen dat ze op tijd binnenkomen.

Tags: Communicatie, Snelheid, Route, Rijden, Stad, Openbaar vervoer en Jokers

Martine, Carolina en Marlijn kozen voor een voorstelling en worden naar een oud theater gebracht, waar een bioscoopfilm zal starten. Ze zien reclames, waaronder een telefoonnummer met de tekst "Joker nodig?" Ze bellen en spreken hun naam en "Joker" in op de voicemail van Art.

Dan begint in de bioscoop een film met drie roadtrips boven elkaar, die elk een route vanaf een punt in Colombo naar het theater tonen. Ze kunnen de andere kandidaten opbellen, die met tuktuks langs deze route zullen rijden. De filmpjes zullen uiteindelijk vier keer afgespeeld worden.

Ajouad wordt gedropt met Evelien en worden gecoacht door Carolina. Zij snapt de opdracht vrij snel, net als Marlijn die Rik en Margriet ziet. Ze geeft echter de wazige aanwijzing "Rijd naar de zee". Martine krijgt dus Viktor en Chris maar snapt erg weinig van de opdracht.

Toch blijkt het ook voor Carolina niet makkelijk, zij kijkt naar het verkeerde filmpje. Gelukkig zien de coaches dat de kandidaten allemaal langs een grote rotonde moeten komen. Na zeven minuten staan Chris en Viktor echter nog helemaal stil.

Uiteindelijk zitten Ajouad en Evelien op de goeie lijn en ook Martine weet over te brengen dat ze in een theater vlakbij het Lake House moeten zitten. Ook het derde duo weet tijdig aan te komen en dus wordt 1500 euro verdiend voor de pot.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden