TreinVervoer

Er zijn 11 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Ontspoord? Aflevering S21E05

  In een rijdende trein moeten twee teams elk drie opdrachten uitvoeren. Daarmee komen ze steeds een wagon dichter bij de klok die de opbrengst aangeeft... en bij de drie vrijstellingen.

 • Mijn geluid Aflevering S20bE07

  In een mijntreintje moeten de kandidaten elkaar interviewen en de antwoorden onthouden. Niet makkelijk, met alle herrie en het beperkte licht.

 • Perongeluk Aflevering S18E07

  Alle dozen in een trein met 3 wagons moeten gesorteerd worden op kleur. Een aantal rode dozen moet op het juiste station bezorgd worden. Foute bezorging kost geld, een juiste sortering levert geld op.

 • Zoutmijnen Aflevering S16E02

  Bij een zoutwinningsgebied staan vier wagons met zoutsoorten erop geschreven. Die zoutsoorten liggen verspreid over het gebied. De groep moet het juiste zout in de juiste wagon weten te krijgen.

 • Trein Aflevering S15E07

  Elke kandidaat kiest een koffer met een plaatsnaam erop en stapt de trein in. Zodra ze een station passeren, mag de betreffende koffer geopend worden. Als de kandidaten de opdrachten uit alle koffers goed uitvoeren, vinden ze in de laatste wagon 1000 euro voor de pot.

 • Treinreis Aflevering S13E09

  In een stoomtrein geven negen Zuid-Afrikanen extra aanwijzingen aan de drie finalisten, als ze een vraag over het hele seizoen juist beantwoorden. Op het eind stelt Spencer aan de bar drie vragen, waarna de kandidaten naar een coupé worden gestuurd waar misschien wel de naam van de mol ligt.

 • Treinreis door Jordanië Aflevering S09E08

  Met een oude trein met stoomlocomotief rijden de kandidaten richting het zuiden. Elk in hun eigen wagon en met hun eigen opdracht... en hun eigen kluis. Dennis kan de oplossing van elke opdracht met een laptop vertalen in een kluiscode.

 • Nachttrein Aflevering S07E03

  Vanaf station Ayutthaya nemen de kandidaten samen de nachttrein. De eenvoudige opdracht luidt: Geef de eerstvolgende keer dat jullie Karel zien alle namen van de stations die jullie hebben aangedaan. Maar Paul heeft ook een missie...

 • Postzakken Aflevering S05E03

  De drie vrienden rijden met een auto op een spoorlijn om postzakken en rugzakken op te hangen. De stokers zitten voorin een locomotief en de collega's proberen de juiste zakken te ringsteken. Niet elke zak levert echter geld op.

 • Denkers, dromers en doeners Aflevering S03E02

  De denkers lossen drie cryptische raadsels op tijdens een treinreis. De doeners proberen langs dezelfde route drie voorwerpen te verzamelen. De dromers dromen van deze voorwerpen...

 • Handigerds, dommeriken en slimmeriken Aflevering S02E05

  De slimmeriken en handigerds moeten ieder als team in Oban zien te komen maar elk op hun eigen manier. De dommeriken kunnen helpen én krijgen twee dilemma's voorgeschoteld.

© 2023 Ronald van der Velden