VermommingVoorwerp

Er zijn 10 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Processie Aflevering S14E06

  De kandidaten worden in drie groepjes gedeeld maar weten dat niet van elkaar. Een duo loopt mee in een processie en verdient jokers als het niet ontdekt wordt. De anderen moeten op zoek naar hun mede-kandidaten en verdienen geld als zij ze herkennen.

 • Gedrag Aflevering S12E08

  Hadewych wordt naar een plein gestuurd om daar zoveel mogelijk te observeren. De anderen moeten zich vermommen en zorgen dat ze samen met Hadewych op de foto komen, zonder dat zij het merkt.

 • Bus Aflevering S11E01

  De kandidaten maken één voor één een busrit door San Salvador. Ze krijgen allemaal vijf vragen mee, waarop het antwoord in de bus te vinden is. De vraag is natuurlijk, of dat nou echt de bedoeling van de opdracht is.

 • Spionage Aflevering S10E07

  Twee kandidaten proberen 2000 euro te verdienen door tijdig een route af te leggen en te ontdekken wie hun achtervolgers zijn. De achtervolgers kunnen echter een vrijstelling verdienen als ze ongezien én in de buurt blijven.

 • Iconen Aflevering S10E03

  De kandidaten ontmoeten twee belangrijke en bekende gasten tijdens een uitgebreide lunch. Ze kiezen intussen ieder een geheime opdracht. Ook de gasten blijken echter een geheime opdracht te hebben... wie weet slagen zij daar ook wel in!

 • Tango Aflevering S06E03

  Na vijf dagen hard oefenen dansen Roderick en Liz eindelijk hun tango, maar zullen de anderen hen herkennen en wordt er geld verdiend, of heeft niemand hen door en verdienen ze beiden een vrijstelling?

 • Koffer verwisselen Aflevering S05E04

  De kandidaten krijgen drie koffers met verschillende bedragen erin. De Australiër Peter loopt door een winkelcentrum met een zelfde, lege koffer. De groep moet zijn koffer omwisselen, zonder dat hij later de dader kan aanwijzen.

 • Zoek de gast Aflevering S04E07

  Elke kandidaat moet een eigen opdracht uitvoeren in Montreal. Tijdens de opdrachten zal iemand een aanwijzing komen geven over een locatie en tijd, waar de kandidaten verwacht worden.

 • Druivenplukkers Aflevering S03E02

  Karen en Kerstin proberen een vrijstelling te verdienen door zich te vermommen als druivenplukkers. De andere kandidaten kunnen 5000 euro verdienen door hen juist wel te herkennen.

 • Vermommen Aflevering S01E06

  Petra krijgt de kans een vrijstelling te verdienen als ze zich zó goed vermomt, dat haar mede-kandidaten haar later die dag niet herkennen tussen een groep Australiërs.

© 2023 Ronald van der Velden