GedragOpdracht in aflevering 8

Hadewych wordt naar een plein gestuurd om daar zoveel mogelijk te observeren. De anderen moeten zich vermommen en zorgen dat ze samen met Hadewych op de foto komen, zonder dat zij het merkt.

Tags: Foto's en Vermomming

Art zoekt iemand die goed kan leren en observeren. Hadewych biedt zich aan en moet de groep tijdelijk verlaten. Om vier uur ’s middags zal zij op het indrukwekkende Plaza d’Espana. De anderen moeten met haar op de foto zonder dat ze het zelf doorheeft. Een goede foto levert 500 euro op. De kandidaten krijgen elk 50 euro om zich voor te bereiden.

Helaas is het precies siësta en dus is er alleen een winkel met jurken geopend. Dus hijst ook Tim zich in een mooie jurk en probeert zich achter een waaier te verschuilen. Het plein is nagenoeg leeg dus vallen de drie uitgedoste kandidaten extra op. Hadewych is echter druk bezig met het opschrijven van alle mogelijke details. Gelukkig telt ze alles.

Helaas valt Tim wel heel erg op. Hadewych komt bij hem staan en spreekt hem in het Spaans aan. Hij reageert niet maar het valt een Spaanse vrouw op, dat hij mannelijke voeten heeft. Als ook zijn t-shirt zichtbaar wordt, heeft Hadewych hem door. Niet lang daarna herkent ze ook Liesbeth en Anne-Marie.

Daarmee eindigt de opdracht. De drie verkleders hebben helaas geen geld voor de pot verdiend. Hadewych kan het nog goedmaken als ze zich aan haar opdracht heeft gehouden en goed opgelet heeft. Art vraagt haar hoeveel boogbruggen er rond het plein waren. Ze antwoord met ‘vier’ en daarmee is alsnog 500 euro verdiend met deze opdracht. Samen met de euro die Tim toegeworpen kreeg, staat de pot nu op 8601 euro.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden