DruivenplukkersOpdracht in aflevering 2

Karen en Kerstin proberen een vrijstelling te verdienen door zich te vermommen als druivenplukkers. De andere kandidaten kunnen 5000 euro verdienen door hen juist wel te herkennen.

Tags: Vermomming, Vrijstelling en Verstoppen

Karen of Kerstin kan vandaag één vrijstelling verdienen. Ze moeten zich voordoen als druivenplukkers en zich zo gedragen, dat de andere kandidaten hen niet herkennen. Als ze er beiden in slagen, ligt er één vrijstelling klaar waarover ze zelf moeten onderhandelen. Er kan echter ook nog €5000 verdiend worden als het niet lukt.

Jantien, John, Paméla en Harry kunnen als eerste 2500 euro verdienen. Ze krijgen vier minuten om Karen en Kerstin te herkennen tussen de druiven-stampende druivenplukkers, maar moeten wel op afstand toekijken. Ze mogen de cameraman aansturen maar die mag alleen op de benen inzoomen. Karen wordt er door deze eerste groep uitgepikt.

De tweede groep (Prince, George, Ellen en Dick) moeten Karen en Kerstin herkennen in de wijngaard, maar nu mag de camera alleen inzoomen op de handen. Zij pikken Kerstin eruit en dus is er met deze opdracht €5000 verdiend.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden