TangoOpdracht in aflevering 3

Na vijf dagen hard oefenen dansen Roderick en Liz eindelijk hun tango, maar zullen de anderen hen herkennen en wordt er geld verdiend, of heeft niemand hen door en verdienen ze beiden een vrijstelling?

Tags: Vaardigheden, Muziek, Vermomming, Vrijstelling, Raden en voorspellen en Leren

De kandidaten keren terug op de plaats waar ze begonnen zijn. Ze zullen een tango horen en een tango zien. Er zullen vijf paren dansen achter een scherm en de groep moet voor €2000 alles onthouden wat ze zien.

Al snel valt het op, dat niet elk duo even goed danst. Het is niet duidelijk wat de kandidaten zullen moeten doen. Bij het tweede stel trekt men plotseling de conclusie dat Roderick en Liz wel achter het scherm zullen staan.

De andere dansparen waren al snel bereid om Liz en Roderick te helpen en ze dansen zo houterig mogelijk. Na het vijfde paar legt Karel de bedoeling uit. Als de groep niet weet welk duo uit Roderick en Liz bestond, verdienen die ieder een vrijstelling. Lukt het wel, dan gaat er €2000 in de pot.

Maar plotseling twijfelen Peggy en Mary-Lou of Liz niet ook in stel vier heeft meegedanst en zij vinden het logischer om Roderick in stel vier te herkennen. Richard gelooft niet dat het allemaal zo obvious is in dit spel. Uiteindelijk besluit de groep om voor stel vier te kiezen. Dat zijn echter twee rasechte Argentijnen dus zijn er twee vrijstellingen verdiend…

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden