HelikopterVervoer

Er zijn 7 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Geld parkeren Aflevering S15E06

  Vier kandidaten mogen op een parkeerplaats een hele rij wagentjes gebruiken om een bedrag van vier verschillende cijfers uit te beelden. De twee beste chauffeurs vliegen hier met een helikopter overheen en moeten raden dat het om een bedrag gaat. Doen ze dat, dan wordt het gekozen bedrag verdiend.

 • Helikopter-jacht Aflevering S13E07

  Daniël moet zijn vrijstelling verdedigen door vanuit een helikopter de anderen neer te schieten. De anderen moeten vier stukjes topito naar de andere kant van het speelveld brengen. Als dat lukt, verliest Daniël zijn vrijstelling en verdient de groep 2000 euro.

 • Paardrijden Aflevering S13E06

  De groep gaat paardrijden en moet onderweg puzzelstukken verzamelen zonder af te stijgen. De puzzel vertelt hen, waar de penningmeester heen moet vliegen met een helikopter om geld te vinden. Deze kiest dan uit zes enveloppes, waarbij de enveloppe van de mol het meeste geld bevat.

 • Brug, boot en helikopter Aflevering S10E01

  Vier kandidaten moeten op de juiste pijlers van de brug gaan staan; elke pijler is een windrichting. De vier in de boot moeten met gekleurde vlaggen doorseinen wat zij zien, naar de laatste twee in een helikopter. Zij moeten dit gebruiken om kistjes te openen met de juiste sleutel.

 • Speedboten Aflevering S08E07

  Met speedboten worden bordjes met geldbedragen gezocht in een mangrove. Daarna gaat Regina de lucht in om aanwijzingen te geven, terwijl de kandidaten met sleuteltjes de koffers openen die in het water drijven.

 • Paintball Aflevering S04E06

  De kandidaten wijzen Ron aan als meest vertrouwde persoon. De rest moet een koffer door vijandelijk gebied naar een helikopter brengen, zonder neergeschoten te worden. Ron krijgt een pijnlijk aanbod.

 • Dropping Aflevering S04E01

  De serie begint met een stevige tocht door de wildernis, waarbij iedereen in een afgesproken volgorde én binnen de tijd bij Angela aan moet komen.

© 2023 Ronald van der Velden