BagageVoorwerp

Er zijn 10 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Verlaten resort Aflevering S16E07

  In een verlaten resort liggen de koffers verstopt van alle kandidaten. Omstebeurt mogen ze op pad terwijl de anderen op camera's in de control room meekijken. Maar wie door de picolo's betrapt wordt, ligt uit het spel.

 • Slaapkamers Aflevering S11E03

  De groep wordt in vijf slaapkamers opgesloten. Ze weten de locatie van elkaars sleutel, maar kunnen niet rechtstreeks onderling communiceren. Wie is de zwakste schakel in de keten van camera's en televisies?

 • Veiling Aflevering S09E04

  In de haven worden slaapspullen geveild voor de aankomende nacht. Pieter Jan heeft drie aanbiedingen en de prijs zakt steeds naar beneden. Niemand weet echter wat de minimumprijs of de volgende aanbieding zal zijn.

 • Kleding kiezen Aflevering S09E02

  Dennis moet van zeven kandidaten samen honderd kledingstukken uitkiezen voor de rest van het seizoen. Daarna mogen Hans en Anniek hier spullen van weggooien, die elk 100 euro waard zijn.

 • Bagage wegen Aflevering S08E02

  De groep mag samen nog slechts 100 kilo bagage meenemen. Iedereen moet z’n bagage herpakken en aan een haak hangen om hem te wegen. De laatste persoon die zijn koffer aan de haak hangt, kan geld verdienen voor de pot: Elke kilo die deze laatste persoon kan meenemen levert 100 euro voor de pot op.

 • Bagage selecteren Aflevering S07E01

  Al op het vliegveld begint Karel met een opdracht: Een vrijwillige inzameling van bagage. Voor elke kilo die de kandidaten aan bagage kunnen missen tijdens het hele spel, ontvangen ze 100 euro.

 • Vlotbouwen Aflevering S06E02

  De groep bouwt gezamenlijk een stevig vlot. Daarna gaan ze zelf op een bootje de rivier af, maar de bagage moet op het vlot meegetrokken worden. Als de bagage en tien houtblokken blijven liggen, verdienen ze veel geld.

 • Postzakken Aflevering S05E03

  De drie vrienden rijden met een auto op een spoorlijn om postzakken en rugzakken op te hangen. De stokers zitten voorin een locomotief en de collega's proberen de juiste zakken te ringsteken. Niet elke zak levert echter geld op.

 • Grotten Aflevering S05E02

  In tweetallen dalen de groepen af in de Kelly Hill Caves. Elke kandidaat die de grotten door komt, verdient €1000 voor de pot. Wie de grot uit komt, mag twee rugtassen van medekandidaten meenemen.

 • Bagage zoeken Aflevering S04E02

  Astrid, Ron en Chandrika moeten de juiste bagage aan de juiste persoon koppelen om de desbetreffende rugzak te kunnen ophalen. De rugzakken liggen verstopt in heel Halifax.

© 2023 Ronald van der Velden