Bagage zoekenOpdracht in aflevering 2

Astrid, Ron en Chandrika moeten de juiste bagage aan de juiste persoon koppelen om de desbetreffende rugzak te kunnen ophalen. De rugzakken liggen verstopt in heel Halifax.

Tags: Elkaar kennen, Bagage, Zoeken, Fietsen, Verzamelen en Stad

De zes mensen die hun bagage hadden afgestaan, mogen even naar voren komen en bij de zwartgeklede heren gaan staan. Ze worden geblinddoekt en in auto’s meegenomen. De anderen worden naar Shed 21 gebracht. De bagage is op zes plekken in Halifax verstopt en het hangt van Astrid, Ron en Chandrika af of die bagage nog terugkomt.

Uit elk bagagestuk zijn vijf voorwerpen gehaald en die liggen op tafel. De juiste voorwerpen moeten bij de juiste foto komen te hangen. Pas dan maken ze kans om de bagagestukken te vinden. Alles wat niet op tijd teruggevonden wordt, zien de kandidaten de eerstvolgende dagen niet terug.

Elke tas die gevonden wordt, levert €1000 op. Aan elk voorwerp hangt een label met een letter of cijfer. Vijf voorwerpen vormen samen een code en als die correct wordt ingevoerd op de laptop, levert dat een adres op. Per bagagestuk krijgen de kandidaten drie kansen, daarna verdwijnt het bagagestuk.

De code van Patricia wordt als eerste gekraakt en haar bagage wordt door Ron opgehaald op de fiets. De derde combinatie voor de bagage van Rene is weer fout dus zijn bagage is sowieso verloren. Er zijn nu nog vier tassen over en drie kwartier te gaan. Als Ron terugkomt, is ook de code van Aafke gekraakt. Ron haalt deze spullen op bij een zwembad. Als derde wordt Juliens bagage opgehaald door Astrid, ditmaal uit een auto.

Chandrika gaat op pad om de bagage van Elise te halen, maar komt te laat omdat er geen fiets meer beschikbaar is. Er zijn drie stuks bagage opgehaald dus is €3000 verdiend. Helaas zijn Elise, Ferdi en Rene hun bagage voorlopig kwijt.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden