AfleveringenSeizoen 11

 • Kleur bekennen Aflevering 1

  Het elfde seizoen begint in San Salvador, waar de kandidaten een busritje maken. Dezelfde avond nog wordt een spectaculaire opdracht gespeeld in een voetbalstadion en de volgende dag volgt een rondgang langs kostbare voorwerpen in een museum.

 • Allemaal theater Aflevering 2

  Wie is de mol 2011 begon met vuurwerk. Pepijn nam alle kandidaten tot hun opluchting mee naar de tweede aflevering. Een royaal gebaar, maar het onderlinge wantrouwen in de groep is groot. De wandeling langs de mandjes met kostbaarheden in het Palacio Nacionale, die heeft de verhoudingen op scherp gezet. En dan moeten de kandidaten nog met elkaar het mijnenveld in...

 • Verdeel en heers Aflevering 3

  Hanna moest tot haar verbijstering vertrekken en haar vriendin Anna bleef verdrietig en eenzaam achter. Verdrietig misschien ook wel een beetje omdat ze met het vertrek van Hanna een zekere vrijstelling voor aflevering 3 in rook zag opgaan. En nu, nu komt het aan op de creativiteit van de kandidaten en de vindingrijkheid van de mol.

 • Iets is wat het lijkt Aflevering 4

  Na Hanna moest ook Horace de terugreis naar Nederland aanvaarden. Zijn laatste daad, het herverdelen van de bagage, kostte de pot uiteindelijk 2000 euro. En toch was hij niet de mol. De echte mol verheugt zich intussen op een ritje in een oude autobus en op een zenuwslopend wandelingetje van ruim 100 meter.

 • Land in zicht Aflevering 5

  De mol verlaat met zes kandidaten El Salvador die in tegenstelling tot de mol geen idee hebben van de volgende bestemming: Nicaragua, land van historische steden, regenwouden, oceanen en vulkanen. En maar een boottochtje verwijderd van El Salvador.

 • Lot in eigen handen Aflevering 6

  De elfde serie Wie is de mol is bijna halverwege. Zes kandidaten wisten tot hier te overleven. Sommige van die van die kandidaten menen nu al heel zeker te weten wie de mol is. De namen die zij het vaakst noemen: Karin, Patrick en Art. Voor wat het waard is...

 • Tand om tand Aflevering 7

  Art, Anna of Patrick: Eén van hen drieën moet de afvaller zijn geweest van de vorige aflevering. Maar wie van die drie het ook was, hij of zij werd gered door het spel op het strand. De andere drie (Karin, Soundos en Pepijn), zij kregen elk een groen scherm en hebben daarmee meer informatie vergaard over de identiteit van de mol. Aflevering 7 start met strand, zee en een onzichtbaar labyrinth. Een walhalla voor de mol.

 • Het is zover Aflevering 8

  Ze trekken verder, de inmiddels door de wol geverfde kandidaten van Wie is de Mol. Exit Pepijn en daarmee heeft Anna weer een vriendje minder. Karin en Soundos, zij wisten hun hoogtevrees te overwinnen op de Cherro Negro. En Art en Patrick, die lijken tot nu toe schijnbaar moeiteloos overal tussendoor te laveren. En nu op zoek naar de schat!

 • Helderziend Aflevering 9

  Anna dacht dat ze goed zat, maar moest vertrekken. Zo verraderlijk kan de mol zijn. Intussen heeft de mol contact opgenomen met sommige kandidaten. Karin en Patrick zijn erop ingegaan: zij willen wel met de mol samenwerken. Art niet. Als hij geweten had dat er een vrijstelling voor de finale in het geding is, had hij wellicht anders besloten.

 • Femmes fatales Aflevering 10

  Aflevering negen eindige met uitstel van executie. In de test kregen de kandidaten een paar vragen over een opdracht die nog helemaal niet heeft plaatsgevonden. Aan de kandidaten de taak om de toekomst zo naar hun hand te zetten, dat die overeenstemt met de antwoorden die ze gaven in de test.

© 2023 Ronald van der Velden