Tand om tandSeizoen 11, aflevering 7

Art, Anna of Patrick: Eén van hen drieën moet de afvaller zijn geweest van de vorige aflevering. Maar wie van die drie het ook was, hij of zij werd gered door het spel op het strand. De andere drie (Karin, Soundos en Pepijn), zij kregen elk een groen scherm en hebben daarmee meer informatie vergaard over de identiteit van de mol. Aflevering 7 start met strand, zee en een onzichtbaar labyrinth. Een walhalla voor de mol.

Dag 12

In de namiddag, na de executie waarbij niemand hoefde te vertrekken, gaat de groep terug naar het strand om een opdracht te spelen in de kolkende zee.

Dag 13

De volgende dag gaat de groep met een busje naar de vulkaan “Cerro Negro”. Pieter Jan heeft er een loodzware opdracht voor hen in petto, die nét zeven minuten langer duurt dan ze vooraf verwachten. Later die dag gaan ze naar het het Parcque Central de Leon waar Pieter Jan hen laat gokken op jokers.

En dan is het tijd voor de test. De kandidaten hebben niet allemaal hetzelfde aantal jokers verdiend en dat zou deze keer best wel eens het verschil kunnen maken. Anna en Pepijn hebben immers een stevige achterstand op de rest. Hoeveel dat scheelt, beseft Pepijn pas echt als hij gelijk een rood scherm krijgt. Voor hem zit wie is de mol er na twee weken op.

© 2023 Ronald van der Velden