Iets is wat het lijktSeizoen 11, aflevering 4

Na Hanna moest ook Horace de terugreis naar Nederland aanvaarden. Zijn laatste daad, het herverdelen van de bagage, kostte de pot uiteindelijk 2000 euro. En toch was hij niet de mol. De echte mol verheugt zich intussen op een ritje in een oude autobus en op een zenuwslopend wandelingetje van ruim 100 meter.

Dag 7

Vanuit het hotel waar de hotelkamer-opdracht gespeeld werd, rijden de kandidaten in een busje naar een race-parcours voor een mooi rondje in een stadsbus. Wie dit spel wint is nog steeds niet bekend, maar lachen is het wel. Minder grappig vinden de kandidaten het feit, dat hun molboekjes op het spel worden gezet in een kerkje. Niemand hoeft het boekje echter af te staan en dus kan men met een gerust hart terug.

Daar zien we hoe goed Patrick van vertrouwen is: Art had hem immers beloofd dat die geen jokers meer heeft en hij zou er nog eentje krijgen van Patrick, dus dat wordt geregeld. Art is echter een hardere speler dan hij soms lijkt want nu heeft hij maar liefst drie jokers op voorraad.

Dag 8

Vandaag staat er een stoere survival-opdracht op het programma. Na afloop van deze opdracht moet de test gemaakt worden. We zien dat Patrick als vierde aan de beurt is. Hij spreekt uit dat hij graag samen met Art naar de volgende aflevering wil. Hij zet maar twee jokers in en geeft de derde aan Art. Die zet er twee in en houdt er dus stiekem twee over.

Vlak voor de uitslag beseft Art ineens: Stel nu dat de mol graag van z’n jokers af wil. Die heeft ze immers als enige nooit nodig. Zou hij toch de verkeerde vertrouwen? Of dat zo is zullen we niet weten, want het is Miryanna die vertrekken moet.

© 2023 Ronald van der Velden