Het is zoverSeizoen 11, aflevering 8

Ze trekken verder, de inmiddels door de wol geverfde kandidaten van Wie is de Mol. Exit Pepijn en daarmee heeft Anna weer een vriendje minder. Karin en Soundos, zij wisten hun hoogtevrees te overwinnen op de Cherro Negro. En Art en Patrick, die lijken tot nu toe schijnbaar moeiteloos overal tussendoor te laveren. En nu op zoek naar de schat!

Dag 14

Anna voelt zich inmiddels de zwarte weduwe van het programma: Iedereen met wie zij het goed kan vinden, gaat eruit. Het spel gaat echter gewoon door en de groep wordt naar het strand gereden voor een eerste opdracht. Daarna grijpt Soundos haar kans om een verbond met Patrick te sluiten. Maar die vertrouwt haar niet en stelt z’n antwoord uit. Dan gaan ze naar een tweede vulkaan om geld te zoeken. Na afloop valt er een hoop te praten, want iedereen heeft wel iets verdachts gezien of gedaan.

Dag 15

De groep gaat naar de restanten van een oud ziekenhuis, waar ook geld verstopt ligt. Omstebeurt mogen ze op zoek en dat levert helaas niet zo heel erg veel op. Dan is het tijd voor de test. Maar na de test volgt een extra vraag: Maak de enveloppe open, het is zover. Daarin zit de tekst: “Wil je dat de Mol contact met je opneemt? Kiezen voor ‘ja’ kost je een joker. Let op: bij meer aanmeldingen loot de Mol.” We zien echter niet, welke keuzes gemaakt worden. Wel zien we een groen scherm voor Art en een rood scherm voor Anna.

© 2023 Ronald van der Velden