Femmes fatalesSeizoen 11, aflevering 10

Aflevering negen eindige met uitstel van executie. In de test kregen de kandidaten een paar vragen over een opdracht die nog helemaal niet heeft plaatsgevonden. Aan de kandidaten de taak om de toekomst zo naar hun hand te zetten, dat die overeenstemt met de antwoorden die ze gaven in de test.

Dag 17

Na de test van vorige week volgt nog één opdracht, waarbij de kandidaten ervoor kunnen zorgen dat de door hun gekozen antwoorden uit de test de juiste worden. Daarna volgt direct de executie, waar we zien dat Karin de finale helaas nét niet bereikt.

Dag 18

De finale bestaat direct uit de laatste test van veertig vragen over de identiteit van de mol. Deze keer geen laptop maar een route door een oude kerk. Langs de route staan vragen waarbij de kandidaten het juiste voorwerp moeten kiezen.

En dan volgt de uitslag. Zoals gebruikelijk zien we slechts een gedeelte van de ontknoping en zal de rest in de laatste aflevering volgen. Nieuw is dat we dit keer niet de winnaar maar de verliezer als eerste leren kennen... en dat is Soundos. Eén van de mannen zal in aflevering 11 dus als mol worden ontmaskerd.

© 2023 Ronald van der Velden