Lot in eigen handenSeizoen 11, aflevering 6

De elfde serie Wie is de mol is bijna halverwege. Zes kandidaten wisten tot hier te overleven. Sommige van die van die kandidaten menen nu al heel zeker te weten wie de mol is. De namen die zij het vaakst noemen: Karin, Patrick en Art. Voor wat het waard is...

Dag 11

Terwijl de groep bij het ontbijt zit na te keuvelen over het vertrek van Jan, belt Pieter Jan hen op. Ze moeten twee groepen maken: Een die kan lezen en een die kan schrijven. Pepijn, Soundos en Art gaan lezen en Anna, Patrick en Karin worden de schrijvers. Pieter Jan laat hen in deze samenstelling een opdracht in Léon uitvoeren en vervolgens moet de groep mee naar een steengroeve voor een grote puzzel op het water.

Dag 12

En dan krijgen ze op het strand te horen: Het is tijd voor de test! Dat zag natuurlijk niemand aankomen, want normaal zijn er drie opdrachten. Na het invullen van de test wordt echter alsnog een derde opdracht gespeeld, waarmee enkele kandidaten hun hachje kunnen redden.

Uiteindelijk worden er drie schermen getoond. Pepijn biedt zich vrijwillig aan en krijgt een groen scherm te zien. Door loting worden ook Soundos en Karin gekozen maar ook zij zien een groen scherm. De zes kandidaten gaan dus door naar de volgende uitzending.

© 2023 Ronald van der Velden