Verdeel en heersSeizoen 11, aflevering 3

Hanna moest tot haar verbijstering vertrekken en haar vriendin Anna bleef verdrietig en eenzaam achter. Verdrietig misschien ook wel een beetje omdat ze met het vertrek van Hanna een zekere vrijstelling voor aflevering 3 in rook zag opgaan. En nu, nu komt het aan op de creativiteit van de kandidaten en de vindingrijkheid van de mol.

Dag 5

De kandidaten zitten inmiddels helemaal in het spel. Soundos wordt ’s nachts wakker en vraagt zich af of ze niet zelf de mol is. Pieter Jan neemt de groep mee naar Ataco. Hij zoekt vier mensen die graag willen blijven plakken en vijf mensen die graag goed uit de verf komen. Art, Pepijn, Karin en Jan gaan plakken en de rest gaat met Pieter Jan mee. Na deze opdracht is het tijd om het podium op het dorpsplein te betreden voor een tweede kans op geld.

Dag 6

Vandaag gaat de groep naar een nieuw hotel. Maar als ze daar aankomen en de kamers verdelen, blijkt dat er nog een opdracht op ze wacht. Vlak voor de executie in Tazumal, waarbij een volgende kandidaat de serie moet verlaten. Stomverbaasd is iedereen, als Horace vertrekt.

© 2023 Ronald van der Velden