Allemaal theaterSeizoen 11, aflevering 2

Wie is de mol 2011 begon met vuurwerk. Pepijn nam alle kandidaten tot hun opluchting mee naar de tweede aflevering. Een royaal gebaar, maar het onderlinge wantrouwen in de groep is groot. De wandeling langs de mandjes met kostbaarheden in het Palacio Nacionale, die heeft de verhoudingen op scherp gezet. En dan moeten de kandidaten nog met elkaar het mijnenveld in...

Dag 3

Ondanks de vrijstelling voor de hele groep is de sfeer er niet heel veel beter op geworden. Sommige kandidaten nemen anderen kwalijk, dat ze geen geld voor de pot kozen maar een vrijstelling voor zichzelf. Jan heeft slecht geslapen, want hij denkt al te weten wie de mol is. Patrick en Art hebben een plan om te zorgen dat één van hen verdacht wordt.

De groep gaat naar het theater voor een opdracht over contactadvertenties en daar grijpen Patrick en Art hun kans. Na afloop vraagt Art waarom Patrick zichzelf zo vaag beschreef. Er ontstaat veel discussie en zo hopen ze de verdenkingen van Karin weg te leiden.

In de schemering wordt een tweede, hele spannende opdracht gespeeld. En na afloop is het feest want Pepijn is jarig. Kamergenoot Horace heeft vlak voor het slapen gaan nog een mooie cadeautje in de aanbieding: Een joker voor deze tweede aflevering.

Dag 4

De groep gaat de stad in naar een pleintje, waar de derde opdracht zich afspeelt. Zoek de tien verschillen, hoe moeilijk kan het zijn? Dan is het daarna direct tijd voor de test en de executie. Deze keer echt een rood scherm: Hanna moet de groep verlaten.

© 2023 Ronald van der Velden