VliegtuigVervoer

Er zijn 5 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Watervliegtuig Aflevering S15E03

  Zes kandidaten moeten proberen aandacht te trekken op het strand en de naam van een locatie zichtbaar te maken. De andere twee komen in een watervliegtuig langsvliegen, moeten de tekst goed kunnen lezen en kunnen dan geld ophalen op deze eindlocatie.

 • Dakota Aflevering S13E06

  De kandidaten gaan een stukje vliegen. Omstebeurt mogen ze in de cockpit een stukje sturen én lezen ze over de intercom informatie voor over Zuid-Afrika. In hun tekst zal ook een testvraag verklapt worden, maar willen ze die wel delen?

 • Vliegtuig Aflevering S12E05

  In het vliegtuig krijgt elke kandidaat een vraag van een stewardess. Na de vlucht moeten de kandidaten omstebeurt hun vraag beantwoorden. Elk antwoord verdubbelt of halveert de opbrengst.

 • Dropping Aflevering S12E01

  De kandidaten worden ieder op een andere plek gedropt. Ze moeten elkaar en een vliegtuigwrak zien te vinden binnen drie uur. Als de mol tenminste niet aan de klok zit...

 • Waaghalzen Aflevering S03E06

  Vijf kandidaten gaan op een bijzondere manier met een vliegtuig de lucht in en proberen in de omgeving letters te ontdekken. Daarmee moeten ze op het vliegveld een woord vormen.

© 2023 Ronald van der Velden