Eten en kokenTechniek

Er zijn 6 opdrachten gevonden met dit trefwoord.

 • Tunnelvisie Aflevering S18E04

  Drie kandidaten zitten ondergronds en moeten de overige vier aan de hand van foto's door de stad loodsen.

 • Pop-up restaurant Aflevering S16E07

  Op een pleintje opent Art een pop-up restaurant. Alles is voor de kandidaten geregeld behalve het eten. Met een klein startkapitaal moeten ze winst zien te maken door elders in de stad het eten te verzamelen voor hun eigen gasten. Lukt het ze de pot te verdubbelen?

 • Luxe diner Aflevering S06E06

  De kandidaten gaan op diner bij een belangrijke Argentijn. Elke kandidaat krijgt in het geheim een eigen opdracht om te vervullen en met elke opdracht kan geld verdiend hebben. De gastheer weet echter van niets...

 • Fietstocht over Bali Aflevering S05E07

  Yvon en Isabelle leggen met de auto een route af over Bali en maken foto's. Terwijl zij koken, moeten de anderen op de fiets dezelfde route afleggen. Ze mogen vragen stellen... maar krijgen de foto's niet. Zijn ze op tijd?

 • Haggis Aflevering S02E06

  Doortje en Dan moeten samen haggis maken, een typisch Schots gerecht. Een fijnproever zal vervolgens proberen, om de Nederlandse haggis te onderscheiden van twee versies van topkoks.

 • Australische gerechten Aflevering S01E03

  Petra en Robin proeven typisch Australische gerechten en moeten vervolgens aan de hand van beschrijvingen raden, welk van deze gerechten hun medekandidaten proeven.

© 2023 Ronald van der Velden