Australische gerechtenOpdracht in aflevering 3

Petra en Robin proeven typisch Australische gerechten en moeten vervolgens aan de hand van beschrijvingen raden, welk van deze gerechten hun medekandidaten proeven.

Tags: Verwennen, Eten en koken en Raden en voorspellen

Petra en Robin krijgen drank en moeten de hele dag alleen maar opletten. Ze worden naar een luxe hotel gebracht en gaan lekker bij het zwembad zitten met een cocktail. Later krijgen ze een massage. Dan gaan ze lunchen en wordt hen gevraagd om van elk gerecht in ieder geval iets te proeven. De kok vertelt bij elke hap, van welk dier het afkomstig is.

Na de lunch worden ook Petra en Robin naar het eiland naast het onbewoonde eiland gebracht. Daar staat de kok van het restaurant hen weer op te wachten. Petra en Robin worden geblinddoekt. De kok heeft dezelfde gerechten gekookt voor de andere zes kandidaten. Die gaan elk een hapje proeven en de smaak beschrijven, waarna Petra en Robin moeten raden welk gerecht het is. Als zij vier van de zes gerechten goed hebben, verdienen ze F5000. In totaal hebben ze helaas slechts drie gerechten goed.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden