Fietstocht over BaliOpdracht in aflevering 7

Yvon en Isabelle leggen met de auto een route af over Bali en maken foto's. Terwijl zij koken, moeten de anderen op de fiets dezelfde route afleggen. Ze mogen vragen stellen... maar krijgen de foto's niet. Zijn ze op tijd?

Tags: Eten en koken, Foto's, Route en Fietsen

Isabelle en Yvon zitten in het team met de heldere blik en rijden een traject van tientallen kilometers over Bali. Onderweg nemen ze foto’s van herkenbare punten, want de anderen moeten hetzelfde traject afleggen op de fiets. De fietsers hebben alleen een telefoon en kunnen daarmee bellen naar Yvon en Isabelle om te vragen, welke route ze moeten nemen. Pas na de rit blijkt, dat Isabelle en Yvon de foto’s zelf bij zich moeten houden.

Het eindpunt van de rit is Ubud. Daar gaan Yvon en Isabelle koken voor de hele groep en ze krijgen van Angela een recept en geld mee. Als de anderen op tijd aan tafel zitten, is er €3000 verdiend. Intussen houden ze een telefoon bij zich, zodat ze vragen van de fietsers kunnen beantwoorden. De fietsers hebben slechts twee uur de tijd.

Terwijl Yvon en Isabelle in een Indonesisch hutje de maaltijd klaarmaken, verdwalen de anderen hopeloos en ook de foto’s kunnen niet echt helpen. Met nog enkele minuten te gaan hebben ze de route weer redelijk teruggevonden en Isabelle vertelt hen het laatste stuk van de route. Ze hebben echter nog maar een halve minuut en als de twee uur al een tijdje voorbij zijn, komen ze bij Angela aan. De opdacht mislukt.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden