Communiceren en fietsenSeizoen 5, aflevering 7

Op dag 11 zien we hoe de kleiner geworden groep nu onderling communiceert, als de kandidaten via via eigenschappen aan personen moeten koppelen. Daarna maken ze een ingewikkelde fietstocht over Bali en wordt er traditioneel gekookt.

Dag 10

De kandidaten zijn in Kuta op Bali (Indonesië). Daar krijgt Marc-Marie een telefoontje van Angela. Ze heeft twee mensen nodig die zonder woorden kunnen communiceren, een met een harde stem, een die goed gebekt is en een die goed kan zwijgen. Sander gaat zwijgen, Marc-Marie is goedgebekt, Yvon gaat zonder gebaren communiceren met Lottie en Isabelle heeft een harde stem.

Dag 11 en 12

Op de elfde dag begint de communicatieopdracht, waarvoor de kandidaten al groepjes gemaakt hadden. De dag erna maken ze een uitgebreide tocht over Bali, waarbij helaas geen geld verdiend wordt voor de pot.

’s Avonds is het tijd voor de laatste executie. Het begint er nu om te spannen, want de finale is al erg dichtbij. Het percentage goede antwoorden is niet meer van belang, maar de score staat inmiddels op 50%. Het rode scherm is deze keer voor Sander, hij moet tot zijn verbazing naar huis.

© 2023 Ronald van der Velden