AfleveringenSeizoen 10

 • Seinen en duo's Aflevering 1

  De tien kandidaten van het tiende seizoen reizen samen via Tokyo naar Nagasaki. Op hun eerste dag voeren ze een heftige sein-opdracht uit met een boot, brug en helikopter. 's Avonds moeten ze een puzzel oplossen met acht persoonlijke voorwerpen. En dan volgt de allereerste test in Japan.

 • Van Nagasaki naar Holland Aflevering 2

  Fanatiek, dat kun je zeggen van de kandidatengroep van de tiende serie “Wie is de Mol”. Vrolijk zijn ze ook, sociaal, misschien wel iets te lief voor elkaar. Terwijl de ervaring leert dat je de finale van “Wie is de Mol” alleen haalt als je keihard bent en egoïstisch en slim. Loretta haalde het niet, zij sneuvelde na één dag Japan en ging terug naar Nederland. Wie wordt de volgende afvaller?

 • De gunfactor Aflevering 3

  Frits wist vorige week ondanks zijn heldenrol in de spookstad de pot niet te spekken. En Tim incasseerde een dreun. Zijn vertrek kwam voor hem volledig onverwacht. De jokers zijn er weer in de tiende serie Wie is de Mol en daar blijft het niet bij: Iconen keren terug.

 • Examens en zakken Aflevering 4

  De kandidaten konden hun ogen nauwelijks geloven, maar ze waren er echt: Karel en Angela in Japan. Tijdens de copieuze lunch werd er uitgebreid geproost op de mol, die maar met moeite een glimlach kon onderdrukken. Manuel miste wegens ziekte teveel opdrachten en moest helaas naar huis. Barbara ontsnapte aan het noodlot; zij mocht blijven. Nog één opdracht in Nagasaki en dan trekt de karavaan naar het noorden voor een nachtelijk avontuur.

 • Tempel en bioscoop Aflevering 5

  Eerst was er vertrouwen. Aan elkaar geketend in het donkere bos hielden de kandidaten zich aan de afspraak: Ze gaan voor het geld. Dan is er verraad; Frits pakt toch de vrijstelling, ondanks de afspraak, en benadeelt de groep voor 1600 euro. Bovendien kost het Barbara de kop; zij krijgt een rood scherm en moet vertrekken. Het enige wat Frits nu kan doen is afwachten hoe zoet de wraak van de groep zal zijn.

 • Tempeltrap en tentoonstelling Aflevering 6

  Hind vertrok zingend. Haar schitterende karaoke-optreden was ook haar zwanenzang. Halverwege de tiende serie van Wie is de Mol blijft er een harde kern kandidaten over: Frits, Erik, Sanne, Tim en Arjen. Ze kunnen sjouwen, ze kunnen zingen, ze zijn slim en vooral ambitieus. De strijd tot aan de finale wordt een harde met 13000 euro in de pot.

 • Tokyo Aflevering 7

  Vijf kandidaten gaan door naar Tokio. Van de vijf zag alleen Arjen zijn groene scherm. Hij lijkt zeker van z’n zaak, hij durft de confrontatie aan. De pot kreeg een klap: 4000 euro eruit, de kandidaten smeten met geld. En het onderlinge vertrouwen kreeg net zo’n dreun. Achterdocht viert hoogtij. Met nog maar drie afleveringen te gaan wil je nu als kandidaat geen enkel risico nemen.

 • Tangram en de Tokyo Tower Aflevering 8

  Hij kon nauwelijks geloven dat hij moest vertrekken: Arjen was verbijsterd. De anderen trouwens ook: Kim, Frits, Erik en Sanne, zij zijn ver gekomen in “Wie is de Mol”. Zij strijden nu in Tokio om een plek in de finale.

 • Ninja's op het strand Aflevering 9

  Kim, Frits en Sanne zijn de taaie overlevers in de tiende serie Wie is de mol. Zij zijn de finalisten. Onder hen is de mol, dat is zeker. Maar zelfs die weet niet, hoe het hier in Tokyo gaat aflopen. Wie zal de verliezer zijn en wie de winnaar die de mol ontmaskert. Zelfs voor de mol een grote vraag...

 • Wie is de tiende mol? Aflevering 10

  In Velsen zien we de reünie van negen fanatieke spelers en een mol. De winnaar is al bekend, dus kijkt de groep samen naar de ontknoping waarin Kim ontmaskerd wordt als de mol. Ze laat zien wat ze allemaal heeft uitgehaald.

© 2023 Ronald van der Velden