Van Nagasaki naar Holland

Fanatiek, dat kun je zeggen van de kandidatengroep van de tiende serie “Wie is de Mol”. Vrolijk zijn ze ook, sociaal, misschien wel iets te lief voor elkaar. Terwijl de ervaring leert dat je de finale van “Wie is de Mol” alleen haalt als je keihard bent en egoïstisch en slim. Loretta haalde het niet, zij sneuvelde na één dag Japan en ging terug naar Nederland. Wie wordt de volgende afvaller?

Dag 2, Nagasaki

00:03:02 Opdracht: Tramrit door Nagasaki
Na het vertrek van Loretta uit de haven van Nagasaki, volgt een opdracht in en rond één van de tramlijnen waarmee je door Nagasaki kunt reizen. Daarna gaan ze naar hun volgende hotel. Tim slaapt bij Arjen en Manuel, Hind bij Barbara, Erik bij Frits, Kim bij Sanne.

Dag 3, Holland Village, Nagasaki

00:21:47 Opdracht: Holland Village
De kandidaten beginnen hun dag goed: Ze worden gelijk geblinddoekt en in en bus gezet die hen rechtstreeks naar Nederland gebracht lijkt te hebben. In Holland Village voeren ze een spannende zoektocht naar geld uit, waarbij ze niet neergeschoten mogen worden door Japanse bewakers.

00:45:57 Opdracht: Jokers
Dan volgt een psychologisch spelletje om de eerste jokers uit dit seizoen. Hierbij speelt onderling vertrouwen een grote rol, want de kandidaten spelen voor elkaar. Ten slotte volgt de test, waarbij de vertrouwelingen bij elkaar mogen toekijken welke jokers worden ingezet.

00:47:55 Tim
Die avond, aan de rand van het water in Holland Village, volgt de uitslag van de test. Pieter Jan begint met Erik en die krijgt een groen scherm. Ook Arjen mag nog enkele dagen in Japan blijven. Het is Tim die het spel moet verlaten.

Afbeeldingen