Ninja's op het strandSeizoen 10, aflevering 9

Kim, Frits en Sanne zijn de taaie overlevers in de tiende serie Wie is de mol. Zij zijn de finalisten. Onder hen is de mol, dat is zeker. Maar zelfs die weet niet, hoe het hier in Tokyo gaat aflopen. Wie zal de verliezer zijn en wie de winnaar die de mol ontmaskert. Zelfs voor de mol een grote vraag...

Dag 14, Tokyo

Erik heeft Japan verlaten en dan zijn er nog maar drie kandidaten over. Zij praten na over het vertrek van Erik. Intussen bespreken de afvallers in Velsen met elkaar, wie de mol zou kunnen zijn. Tim, Manuel en Loretta zijn het er nog niet over eens.

Dag 15, Tokyo

De drie finalisten gaan met een portofoon naar het strand. Daar treffen ze de namen van de tien kandidaten aan, geschreven in het zand. Ze weten nog niet wat de bedoeling is, tot Pieter Jan contact met ze zoekt... Tijdens deze opdracht zien we ook beelden van de kandidaten die elkaar in tweetallen één minuut mogen interviewen. Die avond wordt een hele spannende, tweede opdracht gespeeld.

Dag 16, Tokyo

De volgende dag bereiden de kandidaten zich voor op de allerlaatste test. Sanne gokt op Kim en Kim op Sanne. Wat Frits doet, krijgen we eigenlijk niet helder te zien. De pot staat op 18950 euro en daar komt nog 3000 euro bij als Frits de mol niet is (anders gaat er 3000 euro af) zoals Karel voorspelde.

En dan volgt de beslissende test van 40 vragen... en dan de uitslag. We zien Frits naar buiten komen, waar hij door Pieter Jan opgewacht wordt. Hij blijkt de winnaar te zijn van dit tiende seizoen: “Gefeliciteerd, collega”. Dan rest nog slechts de vraag: Wie is de mol?

© 2023 Ronald van der Velden