AfleveringenSeizoen 8

 • Fietsers, klimmers en jokers Aflevering 1

  Na aankomst in Mexico gaan de kandidaten van 2008 direct naar een woestijn bij Chihuahua, waar ze alvast flink geld kunnen verdienen. Een beetje opletten, fietsen, klimmen, drinken... en daarna krijgen ze ook nog jokers cadeau. Maar voor hoelang?

 • Schieten en seinen Aflevering 2

  Vandaag kunnen er voor het eerst ook topito's verdiend worden. De kandidaten gaan schieten, elkaars namen seinen vanuit uitkijktorens rond een mooi meer en dan wordt er eens kritisch naar de bagage gekeken...

 • Zinsbouw en maïsvelden Aflevering 3

  In Tepoztlan kunnen allereerst veel topito's verdiend worden. Daarna gaat de groep de stad in om een lange zin te maken. En daarna volgt een spannende jacht op de kandidaten in een groot maïsveld.

 • Foto's en een fabriekshal Aflevering 4

  In de hotelkamers in Tepoztlan staat de kandidaten een verrassing te wachten en er zal flink gepuzzeld moeten worden. De volgende dag is het weer raak en liggen er acht bommen met raadsels voor ze klaar!

 • Tegenstellingen Aflevering 5

  Rust is de deelnemers niet gegund; het worden dagen van grote tegenstellingen: Tussen luxe en eenvoud, tussen zien en gezien worden en tussen de mol zijn en de mol spelen.

 • Toeristen en taxi's Aflevering 6

  Vorige keer hoefde er niemand naar huis. De mol en water, misschien geen gelukkige combinatie. Maar zeker is, dat de mol er nu voor zal zorgen dat er een vijfde persoon vertrekt.

 • Te land, ter zee en in de lucht Aflevering 7

  De groep staat een lange hete zoektocht te wachten: Te land, ter zee en in de lucht. En wanneer zal de eerste kandidaat met een complete topo zich melden voor een vrijstelling?

 • Cruisen, trechters en poker Aflevering 8

  Edo, Patrick, Dennis en Regina hebben het ’t langste volgehouden. En drie van hen zullen naar de finale gaan, maar wie? Er is nog één vrijstelling te verdienen, de belangrijkste van het hele spel.

 • Zand erover Aflevering 9

  Ze wisten het zeker: Patrick was de mol. Edo, Dennis en Regina waren ervan overtuigd dat hij het was. Maar hun mol die moest naar huis. En één van die drie finalisten wist dat natuurlijk allang. Vandaag in de eindstrijd tussen mayatempels en molshopen hebben de kandidaten nog één kans om uit te vinden, wie die mol dan wel is.

 • Wie is de achtste mol? Aflevering 10

  In het kasteel in Lisse zal blijken wie de winnaar is, wie de verliezer en wie de mol. En we zien wat deze mol heeft uitgespookt en hoe we het zelf allang hadden kunnen weten.

© 2023 Ronald van der Velden