Seizoen 8Mexico

In Mexico gaat de achtste groep kandidaten op mollenjacht. Ze beginnen hun zoektocht in de woestijn, bezoeken een Mayatempel, razen in speedboten en een helikopter boven het water, duiken ondergronds en verzamelen topito's voor een vrijstelling...

 • Eerste aflevering Het begin

  Na aankomst in Mexico gaan de kandidaten van 2008 direct naar een woestijn bij Chihuahua, waar ze alvast flink geld kunnen verdienen. Een beetje opletten, fietsen, klimmen, drinken... en daarna krijgen ze ook nog jokers cadeau. Maar voor hoelang?

 • De mol Boven de grond

  Dennis Weening (Den Haag, 21 februari 1977) is een Nederlands radio-dj en -vj en presentator. Hij begon zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Weening is presentator bij MTV, daar kon hij zich flink uitleven op de grote popfestivals van Europa tijdens de 'Summer of MTV' en het live muziekprogramma 'Brand New Live'. Verder was Weening dj bij 3FM. Hij presenteerde tot eind 2007 iedere maandag- en donderdagavond 3VOOR12FM, van 22.00 tot 01.00. Vanaf 15 februari is Weening te zien als een van de commentatoren van de Nederlandse versie van Wipeout. Hij presenteert ook Rude Tube en is medepresentator van So You Think You Can Dance op RTL 5.

 • Kaart Mexico

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 14 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 20375 van de beschikbare 59015.

 • De winnaar Wie is het?

  Edo Brunner (Dubbeldam, 11 oktober 1970) is een Nederlandse acteur en presentator. In 2006 presenteerde Brunner het BNN televisieprogramma Cash Cab en doet hij mee in het improvisatieprogramma Kannibalen. Sinds november 2006 is hij één van de acteurs in Tequila. Edo is tevens presentator van het programma LLinke soep van de publieke omroep LLink.

 • Seizoen 24 Ook in Mexico

  Dit seizoen werd ook in Mexico opgenomen.

© 2023 Ronald van der Velden