DeelnemersSeizoen 8

 • Annette van Trigt Kandidaat

  Annette van Trigt (Haarlem, 20 december 1956) is een Nederlandse radio- en televisiepresentatrice. Voordat van Trigt begon aan haar omroeploopbaan, studeerde ze af aan de Pedagogische Academie in Bennebroek. Ze begint met radiomaken in 1979 bij Veronica met haar eerste radioprogramma Kletskop, destijds door circa twee miljoen mensen beluisterd op de woensdagmorgen. In het programma interviewt ze Bekende Nederlanders. Voor Veronica presenteerde ze de meest uiteenlopende uitzendingen. Samen met Alfred Lagarde Countdown Café en met Kees Schilperoort ’s nachts De Stemband. Voor televisie interviewde ze menig popster voor Countdown. In februari 2010 keert Annette terug op de radio. Vanaf dan zal ze elke werkdag van 7:00 tot 9:00 uur het programma 'Van Trigt tot Negen' bij de KRO gaan presenteren. Het nieuwe ochtendprogramma van Radio 4 zal naast klassieke muziek ook nieuwsonderdelen bevatten.

 • Coen Swijnenberg Kandidaat

  Coen Swijnenberg (De Bilt, 29 april 1980) is een radio-dj. Hij maakt elke doordeweekse dag tussen 16.00 en 19.00 samen met Sander Lantinga de Coen en Sander Show op 3FM, waarmee zij op 24 oktober 2008 de Gouden RadioRing wonnen. Coen is één van de dj's die bij Serious Request 2008 plaatsnam in het glazen huis te Breda. Swijnenberg presenteerde ook samen met Sander Lantinga de drie liveshowes die worden uitgezonden vanuit het Paard van Troje in Den Haag begin november 2009 op Nederland 3, van het televisieprogramma Wie is Di-rect?.

 • Dennis Weening Mol

  Dennis Weening (Den Haag, 21 februari 1977) is een Nederlands radio-dj en -vj en presentator. Hij begon zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Weening is presentator bij MTV, daar kon hij zich flink uitleven op de grote popfestivals van Europa tijdens de 'Summer of MTV' en het live muziekprogramma 'Brand New Live'. Verder was Weening dj bij 3FM. Hij presenteerde tot eind 2007 iedere maandag- en donderdagavond 3VOOR12FM, van 22.00 tot 01.00. Vanaf 15 februari is Weening te zien als een van de commentatoren van de Nederlandse versie van Wipeout. Hij presenteert ook Rude Tube en is medepresentator van So You Think You Can Dance op RTL 5.

 • Dunya Khayame Kandidaat

  Dunya Khayame (24 oktober 1981) is een Nederlandse actrice. Ze studeerde in 2004 af aan de Toneelacademie Maastricht. Ze had onder andere een gastrol in televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde mee in de televisieserie Finals. Ook had ze een gastrol in Het Huis Anubis als Nabila Baklava. Vanaf eind 2007 is Khayame te zien in de musical Hair en ze speelde in 2008 ook in reclames van het merk Verkade.

 • Edo Brunner Winnaar

  Edo Brunner (Dubbeldam, 11 oktober 1970) is een Nederlandse acteur en presentator. In 2006 presenteerde Brunner het BNN televisieprogramma Cash Cab en doet hij mee in het improvisatieprogramma Kannibalen. Sinds november 2006 is hij één van de acteurs in Tequila. Edo is tevens presentator van het programma LLinke soep van de publieke omroep LLink.

 • Georgina Verbaan Kandidaat

  Georgina Carolina Verbaan (Den Haag, 9 oktober 1979) is een Nederlands actrice, zangeres en presentatrice. Ze is ook regelmatig tafeldame bij het VARA-programma De Wereld Draait Door.

 • Joris Linssen Kandidaat

  Joris Linssen (Nijmegen, 28 januari 1966) is een Nederlands entertainer, regisseur en presentator. Linssen is getrouwd, heeft twee dochters en een pleegdochter. Linssen begon in 1994 bij de NCRV, eerst als redacteur en regisseur, later ook als presentator van de programma's Taxi, Brok in de keel, Hello Goodbye en Joris Pakket Service en Showroom.

 • Nicolette Kluijver Kandidaat

  Nicolette Rianne Kluijver (Hilversum, 29 september 1984) is een Nederlandse presentatrice en model. Op haar zeventiende werd ze ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze de hele wereld over voor haar modellenwerk. Kluijver deed modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star. Na drie jaar modellenwerk deed ze auditie voor 6pack. Ze werd aangenomen en maakte twee seizoenen lang items voor het programma. In Juli deed ze deed ze auditie voor BNN. Ze werd aangenomen en vanaf 21 augustus 2006 werkt ze mee aan het BNN-programma Spuiten en Slikken, zowel voor als achter de camera. Verder heeft Kluijver samen met Dennis Storm het reisprogramma Weg met BNN gemaakt dat op 4 juni 2007 van start ging. Ze is één van de acht presentatoren van Try before you die in het seizoen dat op 23 september 2007 begon. Op 30 September 2008 werd bekend dat Nicolette Kluijver, een van de drie eerst genomineerde was voor de Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend tv-talent.

 • Patrick Martens Kandidaat

  Patrick Martens (Breda, 4 april 1978) is een Nederlandse acteur en presentator. Martens is vooral bekend door de rol die hij speelde in de soap Goede tijden, slechte tijden als Morris Fischer (1999-2001) en later door de jongerensoap ZOOP op Nickelodeon. Daarna kwam hij in vaste dienst bij Nickelodeon en presenteert hij sinds 2007 samen met Terence Schreurs het programma Supernick. Vanaf begin 2010 zal Martens te zien zijn als Guy Farese in de dramaserie Wolfseinde.

 • Regina Romeijn Finalist

  Regina Romeijn (Purmerend, 8 december 1976) is een Nederlandse tv- en radiopresentatrice. Na haar vwo in Wageningen, heeft ze een tijd als reisleidster in Frankrijk gewerkt. Ze werd bekend van het EO-televisieprogramma Zij gelooft, zij niet. In 2006 presenteerde ze voor Meskers Media het programma WeekendTripper dat werd uitgezonden door NET 5. Van maart tot mei 2009 presenteerde Regina Risicojongeren bij de AVRO op Nederland 3. Voor diezelfde omroep presenteert zij vanaf 30 mei 2009 iedere zaterdag Lekker origineel, eveneens op Nederland 3. Regelmatig is Regina te horen als presentatrice van het nieuwsprogramma BNN Today op Radio 1.

© 2023 Ronald van der Velden