Te land, ter zee en in de luchtSeizoen 8, aflevering 7

De groep staat een lange hete zoektocht te wachten: Te land, ter zee en in de lucht. En wanneer zal de eerste kandidaat met een complete topo zich melden voor een vrijstelling?

Dag 10, Mexico City

Na het vertrek van Joris wordt besloten dat Regina de pot zal beheren. ’s Avonds oefenen ze weer met pokeren, al weet niemand nog waar ze het voor nodig zullen hebben. Patrick besluit weer toe te slaan en haalt uit Dunya’s tas een rode, gele en zwarte topito. Daarmee is zijn topo van verschillende kleurtjes compleet...

Dag 11, Cancun Airport

De groep ontvangt een enveloppe met instructies en gaat op reis... Na een vliegreis naar Cancun, volgt een autorit en een andere, feestelijke opdracht waarbij de kandidaten elkaar enigszins zouden moeten begrijpen. Dan gaan ze naar Aqualuna Hotel in Playa del Carmen en daar komt Dunya er pas achter dat haar topito’s kwijt zijn. Die avond gaat Patrick naar Pieter Jan met zijn complete topo en verdient zijn vrijstelling.

Dag 12, Playa del Carmen

Vandaag een strijd tegen de elementen: Er wordt gezocht, gevaren en gevlogen. Niet geheel zonder succes maar er blijft wel flink veel geld liggen. Dan volgt de test en ook Patrick moet deze netjes maken. Bij de uitslag zien we dat Patrick zijn topo netjes heeft ingeleverd en dus vrijgesteld is. Regina en Dennis krijgen een groen scherm, Dunya moet naar huis.

© 2023 Ronald van der Velden