Seizoen 24: Zuid-Afrika

Het 23e seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Pas kort voor vertrek krijgt de mol zijn of haar rol te horen. Zal het lukken om weer drie weken lang verborgen te blijven en de boel te saboteren?

Opdrachten

 • Gulden middenweg Aflevering 1

  Vijf duo's zitten opgesloten in kisten die door Kaapstad verspreid staan. Als omstanders hen helpen, kunnen ze de vragen beantwoorden die hun slot ontgrendelen. Elk duo dat de juiste eindlocatie bereikt, verdubbelt de inzet van deze opdracht.

 • Toonaangevend Aflevering 1

  Vijf kandidaten moeten zo goed meezingen met een Zuid-Afrikaans koor dat ze niet opvallen. De anderen moeten muzikale opdrachten doen om zoveel mogelijk extra echte koorleden toe te voegen.

 • Stalen zenuwen Aflevering 2

  De kandidaten moeten stenen verzamelen, die met een machine in balletjes veranderen. Die moeten trappen op gesjouwd worden naar geldkokers. Intussen probeert Sarah haar terugkomst te verdienen met een zenuwspiraal die de anderen onder stroom zet.

 • Propvol Aflevering 2

  Een groepje moet met een loods vol rekwisieten, zes street-art afbeeldingen uitbeelden. Het andere groepje moet deze schilderingen in een woonwijk zoeken en fotograferen.