Seizoen 24: Zuid-Afrika

Het 23e seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Pas kort voor vertrek krijgt de mol zijn of haar rol te horen. Zal het lukken om weer drie weken lang verborgen te blijven en de boel te saboteren?

Afleveringen

 • Verbinding Za 7 januari 2023

  Ze begonnen als tien nietsvermoedende kandidaten. Terwijl ze elkaar nauwlettend in de gaten hielden, transformeerde één van hen tot mol. Een vuurdoop waar je stalen zenuwen voor moet hebben én een pokerface. Een veelbelovend debuut van deze mol. Nu in Zuid-Afrika is de mol voorbereid. Steeds als de groep met opdrachten geld probeert te verdienen voor de pot, zal de mol proberen de boel te saboteren. Het wordt een afvalrace waarbij de pot uiteindelijk gaat naar de winnaar: de kandidaat die op het einde van de reis het antwoord weet op die ene vraag… wie is de mol?

 • Kunstgreep Za 14 januari 2023

  Ze wilde zo graag; ze was fanatiek, ze zong de sterren van de hemel met het koor en verdiende zo veel geld voor de pot. En toen was daar ineens het eerste rode scherm van het seizoen. Dat viel Sarah zwaar. Maar nu krijgt ze de kans om terug te komen in het spel. Als dat haar lukt dan kan dat rode scherm een voordeel zijn. Misschien weet zij meer dan de rest. De grote vraag is nu of Sarah een zenuwslopende opdracht overleeft of dat we definitief afscheid van haar moeten nemen. Haar medekandidaten spelen daar zonder het te weten een belangrijke rol bij.

 • Spelbreker Za 21 januari 2023

  De groep wordt in rap tempo kleiner. Vorige week moest Sarah definitief het spel verlaten. En niet veel later was Froukje de klos. Dat betekent dat nog acht kandidaten de mol kunnen zijn. Wie van hen heeft continu een pokerface? In de omgeving van Kaapstad hebben de kandidaten nog drie opdrachten te gaan, waarbij ze voor het eerst jokers in handen kunnen krijgen. Kunnen ze de verleiding weerstaan, of niet? En wordt de zoektocht naar de mol daardoor vertroebeld?

 • Weglopen Za 28 januari 2023

  De groep laat Kaapstad achter zich en reist de wijnlanden in naar Tulbagh. Tot nu toe hebben de kandidaten nog geen molgeld in handen gehad, met als gevolg dat Daniël, Jurre en Soy makkelijk zijn weggekomen met hun dubbelspel. Ze hebben de groep wijsgemaakt dat ze met de laatste opdracht 2000 euro hebben verdiend, terwijl ze in werkelijkheid hebben gekozen voor jokers. En die hebben ze ook allemaal ingezet bij de test. Maar er komt een moment dat de groep erachter komt, hoeveel geld er precies in de pot zit. En dat is wanneer de volgende afvaller met een goede pokerface zomaar alsnog zijn of haar lot kan afwenden.

 • Portretten Za 4 februari 2023

  Het zindert nog na: het vertrek van Annick, het feit dat een andere kandidaat de test eigenlijk als slechtste heeft gemaakt, en dat de twee kandidaten met de hoogste geldbedragen op zak direct na de eliminatie zijn weggehaald. En dan weten de overgebleven vier nog niet eens, dat Nabil en Soy gaan gokken met het geld dat hen is toevertrouwd.