Seizoen 24: Zuid-Afrika

Het 23e seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Pas kort voor vertrek krijgt de mol zijn of haar rol te horen. Zal het lukken om weer drie weken lang verborgen te blijven en de boel te saboteren?

Afleveringen

  • Verbinding Za 7 januari 2023

    Ze begonnen als tien nietsvermoedende kandidaten. Terwijl ze elkaar nauwlettend in de gaten hielden, transformeerde één van hen tot mol. Een vuurdoop waar je stalen zenuwen voor moet hebben én een pokerface. Een veelbelovend debuut van deze mol. Nu in Zuid-Afrika is de mol voorbereid. Steeds als de groep met opdrachten geld probeert te verdienen voor de pot, zal de mol proberen de boel te saboteren. Het wordt een afvalrace waarbij de pot uiteindelijk gaat naar de winnaar: de kandidaat die op het einde van de reis het antwoord weet op die ene vraag… wie is de mol?

  • Kunstgreep Za 14 januari 2023

    Ze wilde zo graag; ze was fanatiek, ze zong de sterren van de hemel met het koor en verdiende zo veel geld voor de pot. En toen was daar ineens het eerste rode scherm van het seizoen. Dat viel Sarah zwaar. Maar nu krijgt ze de kans om terug te komen in het spel. Als dat haar lukt dan kan dat rode scherm een voordeel zijn. Misschien weet zij meer dan de rest. De grote vraag is nu of Sarah een zenuwslopende opdracht overleeft of dat we definitief afscheid van haar moeten nemen. Haar medekandidaten spelen daar zonder het te weten een belangrijke rol bij.