AfleveringenSeizoen 5

 • Snelle executie Aflevering 1

  In de eerste aflevering vertrekken de kandidaten naar Australië, waar Angela een zware verrassing voor hen heeft. Voor het zover is, wordt echter in Lisse al de eerste opdracht gespeeld.

 • Mijnen en grotten Aflevering 2

  De kandidaten voeren op Kangaroo Island nog twee opdrachten uit. Op het strand spelen ze mijnenveger om slaapspullen te verdienen. De volgende dag dalen ze af in de Kelly Hill Caves en raken enkele kandidaten bagage kwijt...

 • Onverwacht weerzien Aflevering 3

  De kandidaten maken een treinreis met een oude locomotief, waarbij het samenwerken opvallend stroef verloopt. De volgende dag wordt er wel flink geld verdiend tussen de Nederlanders en oud-Nederlanders in Adelaide.

 • Road trains en koffers Aflevering 4

  In deze aflevering maken de kandidaten kennis met een typisch Australisch fenomeen: Road trains. Daarnaast proberen ze in een chaotische opdracht een koffer met geld te verwisselen zonder gezien te worden.

 • Kunst en cultuur Aflevering 5

  De kandidaten laten zich deze keer van hun kunstzinnige en muzikale kant zien, wanneer ze creatief aan de slag gaan en optreden in een stadion. De volgende dag wordt er flink gepuzzeld terwijl ze Adelaide doorkruisen, op zoek naar aanwijzingen.

 • Crocodile dundee Aflevering 6

  De aflevering begint met twee scary krokodillenopdrachten op de Adelaide River, vlakbij Darwin. Daarna volgt nog meer spanning, want een deel van de kandidaten gaan stuntvliegen en moet intussen goed communiceren.

 • Communiceren en fietsen Aflevering 7

  Op dag 11 zien we hoe de kleiner geworden groep nu onderling communiceert, als de kandidaten via via eigenschappen aan personen moeten koppelen. Daarna maken ze een ingewikkelde fietstocht over Bali en wordt er traditioneel gekookt.

 • Vliegers en monsters Aflevering 8

  Op het strand van Bali wordt één van de laatste opdrachten voor de finale gespeeld. 's Avonds ondervragen de kandidaten elkaar en dan volgt een spannende tweede opdracht vol actie.

 • Golf en dilemma's Aflevering 9

  De finale is begonnen, maar de pot is nog erg leeg. Met een potje golf en een serie lastige dilemma's kan de kas echter nog gespekt worden. Dan wordt het tijd dat de mol zich bekend maakt...

 • Wie is de vijfde mol? Aflevering 10

  In de laatste aflevering kijken de afvallers samen met de finalisten terug op weer een seizoen WIDM. Mol Yvon biecht op, wat ze allemaal heeft uitgehaald om de pot te saboteren. Marc-Marie ontvangt zijn prijzengeld.

© 2023 Ronald van der Velden