Kunst en cultuurSeizoen 5, aflevering 5

De kandidaten laten zich deze keer van hun kunstzinnige en muzikale kant zien, wanneer ze creatief aan de slag gaan en optreden in een stadion. De volgende dag wordt er flink gepuzzeld terwijl ze Adelaide doorkruisen, op zoek naar aanwijzingen.

Dag 7 (Adelaide)

De kandidaten checken ’s avonds na de test op dag zes in bij een hotel. De volgende ochtend vinden ze een brief, die Jim voorleest. @Vandaag flikken jullie een kunstje. Groep één: Yvon, Marc-Marie, Sander en Isabelle vertrekken om kwart over tien. Groep twee: Victoria, Gijs, Lottie en Jim vertrekken om elf uur.@ Na hun opdrachten moeten ze zich opsplitsen in drie links geörienteerde mensen, drie rechts geörienteerde en twee control freaks.

Dag 8 (Adelaide)

Deze dag wordt een grote opdracht in Adelaide gespeeld, waarbij meerdere kandidaten zich verdacht maken. Na die opdracht volgt de test. Lottie heeft al een vrijstelling verdiend dus zij hoeft zich geen zorgen te maken. Het percentage goede antwoorden is gestegen naar 40% dus er gaat weer één kandidaat naar huis. Deze keer is het Victoria die de groep moet verlaten.

© 2023 Ronald van der Velden