AfleveringenSeizoen 23

 • Verbinding Aflevering 1

  Ze begonnen als tien nietsvermoedende kandidaten. Terwijl ze elkaar nauwlettend in de gaten hielden, transformeerde één van hen tot mol. Een vuurdoop waar je stalen zenuwen voor moet hebben én een pokerface. Een veelbelovend debuut van deze mol. Nu in Zuid-Afrika is de mol voorbereid. Steeds als de groep met opdrachten geld probeert te verdienen voor de pot, zal de mol proberen de boel te saboteren. Het wordt een afvalrace waarbij de pot uiteindelijk gaat naar de winnaar: de kandidaat die op het einde van de reis het antwoord weet op die ene vraag… wie is de mol?

 • Kunstgreep Aflevering 2

  Ze wilde zo graag; ze was fanatiek, ze zong de sterren van de hemel met het koor en verdiende zo veel geld voor de pot. En toen was daar ineens het eerste rode scherm van het seizoen. Dat viel Sarah zwaar. Maar nu krijgt ze de kans om terug te komen in het spel. Als dat haar lukt dan kan dat rode scherm een voordeel zijn. Misschien weet zij meer dan de rest. De grote vraag is nu of Sarah een zenuwslopende opdracht overleeft of dat we definitief afscheid van haar moeten nemen. Haar medekandidaten spelen daar zonder het te weten een belangrijke rol bij.

 • Spelbreker Aflevering 3

  De groep wordt in rap tempo kleiner. Vorige week moest Sarah definitief het spel verlaten. En niet veel later was Froukje de klos. Dat betekent dat nog acht kandidaten de mol kunnen zijn. Wie van hen heeft continu een pokerface? In de omgeving van Kaapstad hebben de kandidaten nog drie opdrachten te gaan, waarbij ze voor het eerst jokers in handen kunnen krijgen. Kunnen ze de verleiding weerstaan, of niet? En wordt de zoektocht naar de mol daardoor vertroebeld?

 • Weglopen Aflevering 4

  De groep laat Kaapstad achter zich en reist de wijnlanden in naar Tulbagh. Tot nu toe hebben de kandidaten nog geen molgeld in handen gehad, met als gevolg dat Daniël, Jurre en Soy makkelijk zijn weggekomen met hun dubbelspel. Ze hebben de groep wijsgemaakt dat ze met de laatste opdracht 2000 euro hebben verdiend, terwijl ze in werkelijkheid hebben gekozen voor jokers. En die hebben ze ook allemaal ingezet bij de test. Maar er komt een moment dat de groep erachter komt, hoeveel geld er precies in de pot zit. En dat is wanneer de volgende afvaller met een goede pokerface zomaar alsnog zijn of haar lot kan afwenden.

 • Portretten Aflevering 5

  Het zindert nog na: het vertrek van Annick, het feit dat een andere kandidaat de test eigenlijk als slechtste heeft gemaakt, en dat de twee kandidaten met de hoogste geldbedragen op zak direct na de eliminatie zijn weggehaald. En dan weten de overgebleven vier nog niet eens, dat Nabil en Soy gaan gokken met het geld dat hen is toevertrouwd.

 • Lijdensweg? Aflevering 6

  Een test maken met maar vijftien vragen zonder een eliminatie er achteraan, maar wel met een roadtrip van twee dagen. Je zou om minder wantrouwig worden. De kandidaten reizen door de Karoo, een prachtige halfwoestijn in Zuid-Afrika. In de ene pick-up zitten Anke, Daniël en Soy en in de andere Jurre, Nabil en Ranomi. Onderweg kunnen ze met opdrachten geld verdienen voor de pot. Geld dat ze net zo makkelijk weer uit kunnen geven door mysterieuze kisten te kopen waarvan ze niet weten wat erin zit. Hoe nieuwsgierig zijn ze, of voelen ze aan dat er iets niet klopt met die kisten?

 • Inzichtelijk Aflevering 7

  Tijdens de roadtrip is er één ding duidelijk geworden: niemand denkt zeker te weten wie de mol is. Nabil stond hoog op de verdachtenlijstjes en sommige kandidaten beseffen dat ze met zijn eliminatie met de schrik zijn vrijgekomen. Het had zomaar einde oefening kunnen zijn, behalve voor de mol. Bij de komende opdrachten staat er veel op het spel. Er zijn troeven te verdienen en één kandidaat kan een afspraak winnen met de mol. Die heeft belangrijke informatie over het molgeld en dat is wel wat waard.

 • Brandpunt Aflevering 8

  Na het rode scherm van Anke zijn er nog maar drie kandidaten en één mol. En alsof het prachtige landschap van Zuid-Afrika al niet indrukwekkend genoeg is, komen de kandidaten tijdens een jeepsafari oog in oog te staan met zebra’s, giraffen en leeuwen. Al zouden ze misschien liever de mol in het vizier krijgen. Of een finalevrijstelling.

 • Molafspraak Aflevering 9

  Voor de allerlaatste eliminatie doen de kandidaten nog één opdracht. Natuurlijk om geld te verdienen voor de pot. Maar ook om hun mol de acties te laten uitvoeren die ze in de test van vorige week hebben voorspeld. In de hoop op het beste testresultaat, om zich zo te plaatsen voor de finale. Voor Jurre is dat niet van belang: hij had een finalevrijstelling en is dus al finalist. Maar voor Daniël, Ranomi en Soy gaat het erom spannen. Wie mogen zich samen met Jurre de finalisten noemen van het 23e seizoen van Wie is de Mol?

 • Pokerface Aflevering 10

  Live vanuit Paleis Soestdijk is dit de ontknoping van Wie is de Mol. Wie van de finalisten is de mol? Is het Daniël, is het Jurre of is het Ranomi? Wie is de winnaar en hoe heeft de mol de groep al die tijd voor de gek gehouden? Vanavond krijgen jullie eindelijk antwoord op die ene vraag: Wie is de mol?

© 2023 Ronald van der Velden