Bedriegen

De finalisten zijn in Tirana, de hoofdstad van Albanië. Dit is de eindbestemming van de zoektocht naar de mol. In de pot zit op dit moment net iets meer dan 13000 euro, maar dat had ruim 58000 euro kunnen zijn. En dan te bedenken dat er misschien nog wel 5000 euro uit gaat, als Everon de mol is. Alle reden dus voor de finalisten om in volle vaart door te gaan met het spekken van de pot, voordat de mol op een gemaskerd bal z’n ware gezicht laat zien en het spel gespeeld is.

Opdrachten

In deze aflevering

Dag 17, Tirana

Tsja, toen stonden Fresia, Everon en Kim-Lian ineens in de finale! Everon stelt voor dat ze nu héél veel geld gaan verdienen. Daarmee mogen ze beginnen in de voormalige villa van dictator Hoxha. Diezelfde avond nog kan er meer verdiend worden – notabene in een supermarkt.

Dag 18, Tirana

Vandaag staat de allerlaatste opdracht op het spel: Een complexe opdracht in het museum van over de voormalige geheime dienst van Albanië. Maar daarvoor hadden ze scherper moeten zijn: er gaat nu op het allerlaatste moment nog geld uit de pot! Dan maken ze allemaal de finale-test. De uitslag laat nog een week op zich wachten...

Afbeeldingen