Seizoen 23Zuid-Afrika

Het 23e seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Pas kort voor vertrek krijgt de mol zijn of haar rol te horen. Zal het lukken om weer drie weken lang verborgen te blijven en de boel te saboteren?

 • Eerste aflevering Het begin

  Ze begonnen als tien nietsvermoedende kandidaten. Terwijl ze elkaar nauwlettend in de gaten hielden, transformeerde één van hen tot mol. Een vuurdoop waar je stalen zenuwen voor moet hebben én een pokerface. Een veelbelovend debuut van deze mol. Nu in Zuid-Afrika is de mol voorbereid. Steeds als de groep met opdrachten geld probeert te verdienen voor de pot, zal de mol proberen de boel te saboteren. Het wordt een afvalrace waarbij de pot uiteindelijk gaat naar de winnaar: de kandidaat die op het einde van de reis het antwoord weet op die ene vraag… wie is de mol?

 • De mol Boven de grond

  Jurre studeerde af aan het Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Nadat hij in Jersey Boys, Droomvlucht en Beauty and the Beast gespeeld had, rolde hij in web- en televisieseries zoals "Steken en prikken" en "Je zal het maar hebben". Hij is ook één van de presentatoren van 3 op reis.

 • Kaart Zuid-Afrika

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 35 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 12985 van de beschikbare 52685.

 • De winnaar Wie is het?

  Daniël studeerde zowel Journalistiek als New Media & Digital Culture. Hij begon als freelance-journalist en daarna tech-journalist voor RTL Nieuws met vele kennis over criminaliteit op internet. In 2019 ontving hij zowel de Loep als de Tegel als waardering en aanmoediging voor zijn werk.

 • Seizoen 13 Ook in Zuid-Afrika

  Dit seizoen werd ook in Zuid-Afrika opgenomen.

© 2023 Ronald van der Velden