Seizoen 23Zuid-Afrika

Het 23e seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Pas kort voor vertrek krijgt de mol zijn of haar rol te horen. Zal het lukken om weer drie weken lang verborgen te blijven en de boel te saboteren?

 • Eerste aflevering Het begin

  Ze begonnen als tien nietsvermoedende kandidaten. Terwijl ze elkaar nauwlettend in de gaten hielden, transformeerde één van hen tot mol. Een vuurdoop waar je stalen zenuwen voor moet hebben én een pokerface. Een veelbelovend debuut van deze mol. Nu in Zuid-Afrika is de mol voorbereid. Steeds als de groep met opdrachten geld probeert te verdienen voor de pot, zal de mol proberen de boel te saboteren. Het wordt een afvalrace waarbij de pot uiteindelijk gaat naar de winnaar: de kandidaat die op het einde van de reis het antwoord weet op die ene vraag… wie is de mol?

 • De mol Boven de grond

  Jurre studeerde af aan het Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Nadat hij in Jersey Boys, Droomvlucht en Beauty and the Beast gespeeld had, rolde hij in web- en televisieseries zoals "Steken en prikken" en "Je zal het maar hebben". Hij is ook één van de presentatoren van 3 op reis.

 • Kaart Zuid-Afrika

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 32 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 11985 van de beschikbare 48185.

 • De winnaar Wie is het?

  Soy speelde al jong in diverse grote musicals zoals Koning van Katoren, Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek. Hij speelde ook in de soaps Goede tijden, slechte tijden en in Nieuwe Tijden. Hij speelde in zowel een K3-film als Costa, deed als Jezus mee aan The Passion in Doetinchem en aan het programma Make Up Your Mind waarbij hij wekenlang onopgemerkt tot dragqueen werd omgetoverd.

 • Seizoen 13 Ook in Zuid-Afrika

  Dit seizoen werd ook in Zuid-Afrika opgenomen.

© 2023 Ronald van der Velden