Seizoen 19Colombia

Het negentiende seizoen speelt zich af in Colombia. De strijd begint in Santa Fe de Antioquia, een oud Colombiaans stadje. Vanaf daar reist de groep naar het beroemde Medellin, voor opdrachten met laserstralen en kleurrijke kledingstukken. Dan gaat het verder, de natuur van Santander in, langs een stuwmeer, koffieplantage en een angstaanjagend hoge waterval. In Barichara is tijd voor meer gepuzzel met bakstenen, foto's en patronen langs een tokkelbaan. In het tropische El Norte wordt gesleept met bananen en kokosnoten en gestreden tegen crossmotoren. Na een avond feest op het strand, wordt op het platteland bekendgemaakt dat Merel de mol is.

 • Eerste aflevering Het begin

  Wanneer de kandidaten aankomen in Colombia, worden ze gelijk fysiek op de proef gesteld in ruil voor vrijstellingen. Maar er is ook tijd voor muziek en om het schitterende Santa Fe de Antioquia te bezoeken. Dan volgt de eerste test en executie... maar zal er wel iemand afvallen?

 • De mol Boven de grond

  Merel Westrik is een Nederlandse nieuwslezeres en televisiepresentatrice. Zij begon bij AT5 als vereslaggever en presentator. In 2011 stapte ze over naar WNL en presenteerde daar Vandaag de dag (met Eva Jinek) en Half 8 live. Ze volgde in 2014 Suzanne Bosman op als nieuwslezer van het RTL Nieuws.

 • Kaart Colombia

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 27 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 10150 van de beschikbare 41700.

 • De winnaar Wie is het?

  Sarah Chronis is een Nederlands actrice. Na een korte rol in Het Glazen Huis ging ze voor een jaar naar het conservatorium, maar haakte af. Later zou ze de toneelacademie in Maastricht succesvol afronden. Daarna was ze te zien in Onderweg naar morgen, Oppassen, Kinderen geen bezwaar, Shouf Shouf en de musical High School Musical.

© 2023 Ronald van der Velden