DeelnemersSeizoen 19

 • Evelien de Bruijn Kandidaat

  Evelien de Bruijn is een Nederlandse radio- en televisiepresentatrice. Haar loopbaan begon bij the Breakfast Club op radio 3. Daarna vervulde ze diverse rollen zoals producer van Arbeidsvitaminen, manager van Van Dik Hout en rardio-DJ. De overstap naar televisie volgt in 2006, wanneer ze één van de presentatoren van Hart van Nederland en Shownieuws wordt. Vanaf 2016 is ze ook weer als DJ te horen in de nachtelijke uurtjes op Radio 2.

 • Evi Hanssen Kandidaat

  Evi Greta Roberta Hanssen is een Vlaamse presentatrice en zangeres. Haar carrière begon bij de Samson en Gert kersthows waar ze in het achtergrondkoor zat. Ze studeerde twee jaar aan de Jazzstudio en werd toen VJ bij TMF Vlaanderen. Twee jaar later stortte ze zich op een jazzproject. Daarna volgde een hele rij programma's zoals 71 graden Noord, Expeditie Robinson, 3 op reis, Dee wereld draait door en De Super Freek Vonk Show.

 • Jamie Trenité Kandidaat

  Jamie Maxim Nolst Trenité is een Nederlands presentator, bekend van Jules Unlimited. Eerder studeerde hij politicologie en tenniste veel. Tegenwoordig werkt hij ook als interviewer en dagvoorzitter.

 • Merel Westrik Mol

  Merel Westrik is een Nederlandse nieuwslezeres en televisiepresentatrice. Zij begon bij AT5 als vereslaggever en presentator. In 2011 stapte ze over naar WNL en presenteerde daar Vandaag de dag (met Eva Jinek) en Half 8 live. Ze volgde in 2014 Suzanne Bosman op als nieuwslezer van het RTL Nieuws.

 • Niels Littooij Finalist

  Niels Littooij is een Nederlandse singer-songwriter die doorbrak met zijn hit "Beauty & de brains" bij het programma "De beste singer-songwriter van Nederland" onder de naam Nielson. Eerder won hij de voorrondes van de Kunstbende als rapper en stond in het voorprogramma van The Opposites. Hij bracht tot 2018 drie albums uit met veel samenwerkingen, waaronder met Miss Montreal, Blof en Jiggy Djé.

 • Nikkie de Jager Kandidaat

  Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste uit het Noord-Brabantse Uden die zich vooral bezighoudt met video's over make-up en lifestyle via haar "NikkieTutorials". Sinds 2008 is ze actief op Youtube, waar ze miljoenen abonnees heeft. Ook op andere sociale media is ze enorm populair - ze is in 2019 de meest invloedrijke vlogger in Nederland.

 • Rick Paul van Mulligen Kandidaat

  Rick Paul van Mulligen is een Nederlands acteur, onder andere bekend van De Grote Improvisatieshow. Hij speelde ook in Overleef ik mezelf, Annie M.G. en diverse andere films.

 • Robèrt van Beckhoven Kandidaat

  Gerard Robèrt van Beckhoven is een Nederlandse bakker, patissier en presentator. Van Beckhoven draagt zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger, als enige Nederlander. Hij werd in 1980 jeugdkampioen brood bakken en nadat hij de bakkerij had overgenomen van zijn vader, werd hij al snel banketleverancier van het restaurant van Cas Spijgers. Hij won enkele grote prijzen en zijn bedrijf groeide flink. Vanaf 2012 werd hij bekend als presentator van CupCakeCup en jurylid bij Heel Holland Bakt.

 • Sarah Chronis Winnaar

  Sarah Chronis is een Nederlands actrice. Na een korte rol in Het Glazen Huis ging ze voor een jaar naar het conservatorium, maar haakte af. Later zou ze de toneelacademie in Maastricht succesvol afronden. Daarna was ze te zien in Onderweg naar morgen, Oppassen, Kinderen geen bezwaar, Shouf Shouf en de musical High School Musical.

 • Sinan Can Kandidaat

  Sinan Can is een Nederlands journalist en programmamaker. Hij heeft diverse bekende documentaires voor televisie gemaakt voor (BNN)VARA, waaronder "Onze missie in Afghanistan" en "In het spoor van IS". Hij won de prijs "Journalist voor de vrede".

© 2023 Ronald van der Velden