DeelnemersSeizoen 16

 • Airen Mylene Kandidaat

  Airen Mylene Tjon-A-Tsien is bekend als presentatrice van Shownieuws. Ze begon bij het Veronica promotieteam, kwam via Film NL en de NTR terecht als V-reporter bij the Voice of Holland. Daarna kwam ze bij SBS6 terecht als presentatrice.

 • Annemieke Schollaardt Finalist

  Annemieke Schollaardt begon op Curacao als DJ bij Dolfijn FM en TROS Paradise. Terug in Nederland kwam ze via de TROS terecht bij 3FM, waar ze onder andere in 2009 werd opgesloten in het Glazen Huis. Ze won diverse prijzen voor haar werk in de televisie- en radiowereld.

 • Cécile Narinx Kandidaat

  Cécile Narinx werkte zich via de redactie van Elle op tot hoofdredactrice. Daarna stapte ze over naar de Nederlandse editie van Harper's Bazaar. Ook schreef ze een boek en deed ze mee aan De Slimste Mens.

 • Ellie Lust Kandidaat

  Ellie Lust volgde de politieacademie in Amsterdam en speelde intussen volleybal op hoog niveau. Ze werd wijkagent, maar kwam langzaam in de rol van politiewoordvoerster terecht. In die rol is zij vooral bekend van Opsporing Verzocht.

 • Klaas van Kruistum Mol

  Klaas van Kruistum begon bij de radiozenders van de EO, 3FM en YAM FM. Op televisie is hij actief sinds 2008; hij presenteerde programma's als Checkpoint, Bestemming Onbekend, de EO-jongerendag en Ik kom bij je slapen. Toen stapte hij oer naar de KRO-NCRV voor de Rekenkamer en Zapplive.

 • Marjolein Keuning Kandidaat

  Marjolein Keuning volgde het conservatorium en kreeg acteerlessen in Los Angeles. Ze speelde in musicals als Cats en Chicago. In de televisiewereld startte ze bij Vrouwenvleugel (RTL4); ook speelde ze in soaps als Onderweg naar Morgen en momenteel sinds 2008 in Goede Tijden, Slechte Tijden als Maxime Sanders.

 • Remy van Kesteren Kandidaat

  Remy van Kesteren werd al op tienjarige leeftijd toegelaten tot het Utrechtse conservatorium, waarna hij verder leerde in Parijs en Amsterdam. Hij speelt harp en won met dat instrument diverse prijzen. Hij heeft overal ter wereld concerten gegeven en trad op in diverse televisie- en radioprogramma's.

 • Rop Verheijen Kandidaat

  Rop Verheijen studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Hij werd bekend als Robin Visser in Goede tijden, slechte tijden. Daarna speelde hij in musicals zoals Zorro, en diverse toneelstukken.

 • Taeke Taekema Kandidaat

  Taeke Taekema speelde in de Nederlandse nationale hockeyploeg. Hij speelde 200 interlands en nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen. Ook presenteert hij het programma Wannahaves op RTL7.

 • Tim Hofman Winnaar

  Tim Hofman doorliep in 2011 de BNN University en stapte daarna over naar 101 TV. Via andere programma's kwam hij terecht bij Spuiten en Slikken, De Social Club en Je zal het maar hebben. Ook is hij veelgevraagd internetspecialist, blogger en schrijver.

© 2023 Ronald van der Velden