Seizoen 16Dominikaanse Republiek

Het zestiende seizoen speelt zich af in de Dominicaanse Republiek. De reis begint ondergronds, in de hoofdstad. Vanuit daar worden uitstapjes gemaakt naar het strand, een zoutvlakte en een oud klooster waar de mol zichzelf zomaar bekend zou kunnen maken voor wie er oog voor heeft! Dan reist het gezelschap verder, langs tropische stranden en donkere grotten naar de resorts bij Sosua. Pas hier wordt echt duidelijk dat Klaas de mol is.

 • Eerste aflevering Het begin

  Het seizoen bgint met een uitleg van het spel en tips aan de onzichtbare mol. Daarna komen we terecht in Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) waar de groep kennis maakt met het spel in de vorm van twee opdrachten. Dan volgt een executie, maar de eerste test verloopt al anders dan normaal...

 • De mol Boven de grond

  Klaas van Kruistum begon bij de radiozenders van de EO, 3FM en YAM FM. Op televisie is hij actief sinds 2008; hij presenteerde programma's als Checkpoint, Bestemming Onbekend, de EO-jongerendag en Ik kom bij je slapen. Toen stapte hij oer naar de KRO-NCRV voor de Rekenkamer en Zapplive.

 • Kaart Dominikaanse Republiek

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 25 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 14020 van de beschikbare 40910.

 • De winnaar Wie is het?

  Tim Hofman doorliep in 2011 de BNN University en stapte daarna over naar 101 TV. Via andere programma's kwam hij terecht bij Spuiten en Slikken, De Social Club en Je zal het maar hebben. Ook is hij veelgevraagd internetspecialist, blogger en schrijver.

© 2023 Ronald van der Velden