DeelnemersSeizoen 23

 • Anke de Jong Kandidaat

  Anke de Jong is hoofdredacteur van het tijdschrift ELLE; daarvoor was ze al hoofdredacteur van Glamour. Ze is ook wekelijks te zien in Shownieuws.

 • Annick Boer Kandidaat

  Annick studeerde aan de Kleinkunstacademie en is te zien in zowel theaters als op televisie. Zo deed ze mee aan de TV-kantine, Baantjer en Meiden van de Wit, maar ook in de musicals Titanic en Dolfje Weerwolfje en haar eigen cabaretvoorstelling "Dat is goed gelukt".

 • Daniël Verlaan Winnaar

  Daniël studeerde zowel Journalistiek als New Media & Digital Culture. Hij begon als freelance-journalist en daarna tech-journalist voor RTL Nieuws met vele kennis over criminaliteit op internet. In 2019 ontving hij zowel de Loep als de Tegel als waardering en aanmoediging voor zijn werk.

 • Froukje de Both Kandidaat

  Froukje werd bekend als Mariëtte in Goudkust. Nadat ze tweemaal in Playboy geposeerd had, speelde ze in zowel Costa als Pista. Ze had diverse radioshows en televisieprogramma's zoals TV Makelaar, Ik kom bij je eten en een rol bij RTL Boulevard. Ze deed ook mee aan spelprogramma's als "Wie wordt de man van Froukje?" en "Het perfecte plaatje".

 • Jurre Geluk Mol

  Jurre studeerde af aan het Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Nadat hij in Jersey Boys, Droomvlucht en Beauty and the Beast gespeeld had, rolde hij in web- en televisieseries zoals "Steken en prikken" en "Je zal het maar hebben". Hij is ook één van de presentatoren van 3 op reis.

 • Nabil Aoulad Ayad Kandidaat

  Nabil werd in 2006 bekend als nationaal kampioen beatboxen. Hij speelde later in Onderweg naar Morgen en De co-assistent. Hij is ook cabaretier en in die hoedanigheid zat hij in Comedy Factory, Comedy Club Katendrecht en de finale van het Leids Cabaret Festival. Ten slotte was hij kandidaat in De Slimste Mens.

 • Ranomi Kromowidjojo Finalist

  Ranomi is drievoudig olympisch kampioene, meervoudig Europees kampioene en meervoudig wereldkampioene zwemmen. Ze won olympisch goud op de 4x100 meter vrije slag (Peking) en op de 50 en 100 meter vrij in Londen (2012). In zowel 2011 als 2012 was ze sportvrouw van het jaar. Ze beëindigde begin 2022 haar zwemcarrière. Ze is momenteel ambassadrice van Unicef.

 • Sander de Kramer Kandidaat

  Sander is niet alleen schrijver en presentator, maar vooral bekend van zijn vele maatschappelijke bijdragen wereldwijd. Hij zette zich in voor de daklozenkrant, werd bondscoach van het daklozenteam, maakte een reportage over kansarme kinderen in Sierra Leone die hij vervolgens zelf uit diamantmijnen naar scholen haalde en vroeg aandacht voor allerlei goede doelen wereldwijd. Hij presenteerde voor RTV Rijnmond, KRO-NCRV en NPO Radio 1 en 5.

 • Sarah Janneh Kandidaat

  Sarah studeerde aan de MusicAllFactory, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelt in het Noord Nederlands Toneel waarmee ze diverse theatervoorstellingen speelde. Als actrice was ze te zien in vele televisieseries zoals Moordvrouw, Flikken Maastricht en Jeuk. Ze speelde ook in een aantal films zoals Soof 3.

 • Soy Kroon Kandidaat

  Soy speelde al jong in diverse grote musicals zoals Koning van Katoren, Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek. Hij speelde ook in de soaps Goede tijden, slechte tijden en in Nieuwe Tijden. Hij speelde in zowel een K3-film als Costa, deed als Jezus mee aan The Passion in Doetinchem en aan het programma Make Up Your Mind waarbij hij wekenlang onopgemerkt tot dragqueen werd omgetoverd.

© 2023 Ronald van der Velden