DeelnemersSeizoen 23

 • Arno Kantelberg Kandidaat

  Kantelberg studeerde journalistiek in Tilburg. Hij was adjunct-hoofdredacteur en hoofdredacteur bij diverse bekende bladen als Nieuwe Revu en Esquire. In 2008 was hij hoofdredacteur van het jaar. Op televisie is hij stijl-specialist bij RTL Boulevard. Hij schrijft columns voor de Volkskrant en bracht diverse boeken uit zoals "Man op z'n best".

 • Everon Jackson Hooi Mol

  Everon werd geboren op Curaçao en bleef daar tot zijn achtste, toen hij naar Dordrecht verhuisde. Hij was tijdens zijn studie al veel met acteren bezig en mocht vanaf 2005 aan de slag als Bing in GTST. Hij deed in 2013 mee aan Expeditie Robinson.

 • Fresia Cousiño Arias Winnaar

  Fresia begon haar carrière bij TMF en verhuisde daarna naar diverse televisieprogramma's rondom Ajax. Uiteindelijk verhuisde ze naar ESPN, een Nederlands netwerk van sportzenders.

 • Glen Faria Kandidaat

  Glen is bekend als rapper MC Fit. Hij begon in 2004 bij hiphopformatie De Flinke Namen. In 2013 bracht hij zijn eerste solo-album uit. Hij deed in 2018 mee aan De beste zangers. Zijn nummer "Stapje terug" bracht hij later opnieuw uit met Laura Jansen en ook Davina Michelle en Tino Martin scoorden hits met een track van Glen.

 • Hila Noorzai Kandidaat

  Hila werd bekend als radio-DJ bij Q-music. Inmiddels presenteert ze ook op TV zoals de rubriek "Nieuwstrend" bij Een Vandaag.

 • Kim-Lian van der Meij Finalist

  Kim-Lian is zangeres, actrice, televisiepresentatrice, stemactrice, musicalster en danseres. Oorspronkelijk was ze geïnteresseerd in dansen en playbacken, zoals bij Hennie Huisman. Daarna begon ze te acteren in series als Kees en Co en GTST, en te presenteren. Ze legde zich een aantal jaar toe op kinderprogramma's maar bleef ook spelen in soaps en andere programma's. Ze speelde ook in musicals en bracht diverse singles uit.

 • Laetitia Gerards Kandidaat

  Laetitia begon haar muzikale jaren met het bespelen van de cello. Bij het Prinses Christina Concours won ze een studiebeurs en uiteindelijk studeerde ze af aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze bracht een CD uit, deed als vocaal solist mee aan Maestro en is sopraan.

 • Sahil Amar Aïssa Kandidaat

  Sahil begon als acteur in de jeugdserie Vrijland. Als presentator werd hij bekend van vele programma's zoals Jan rijdt rond, NPO 3 Extra, Spuiten en Slikken, Serious Request en Make Holland Great Again. Ook deed hij mee aan Ik hou van Holland en De Slimste Mens.

 • Suzanne Klemann Kandidaat

  Suzanne werd lid van de band Loïs Lane die door haar zus Monique was opgericht en werd later één van de twee lead-zangeressen. Beide dames zijn ook lid van de gelegenheidsband Girls Wanna Have Fun. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson.

 • Thomas van Luyn Kandidaat

  Thomas werd geboren in Congo maar verhuisde op driejarige leeftijd voor een medische behandeling naar Utrecht. Op de universiteit van Leiden ontmoette hij Mike Boddé met wie hij doorbrak als cabaretier en jarenlang de (Mega) Mike en Thomas Show maakte. Sinds die tijd sprak hij radiospotjes in, presenteerde en deed mee aan diverse TV-programma's en schrijft columns voor de Volkskrant.

 • Welmoed Sijtsma Kandidaat

  Welmoed groeide op in Leeuwarden en studeerde journalistiek in Groningen. Bij het jeugdjournaal werkte ze zich op van stagaire tot presentator. Later presenteerde ze Goedemorgen Nederland, Op1 en 't Wordt nu laat.

© 2023 Ronald van der Velden