AfleveringenSeizoen 9

 • Camera's en topito's Aflevering 1

  Tien bekende Nederlanders gaan opnieuw op zoek naar de mol in hun midden. De zoektocht begint in Noord-Ierland. Met het vervullen van opdrachten winnen ze geld voor de pot. De mol probeert dat te verhinderen. Wie op het eind van de serie de mol ontmaskert wint het geld. Tien bekende Nederlanders, alleen… er is nog geen mol.

 • Kleding, geld en reuzenrad Aflevering 2

  Deze keer wordt er flink bezuinigd op de bagage, gaan twee groepen in verlaten gebouwen op zoek naar geld én twee vrijstellingen en eindigen we met een reuzenrad-puzzel waar combinaties gezocht worden.

 • Telefoons, autowrakken en een symfony Aflevering 3

  De kandidaten verwachten een belangrijk telefoontje. En ze gaan zich uitleven, volledig, met 500 auto’s.

 • Aan de kust Aflevering 4

  Ze bakten er nog niet zo veel van, de kandidaten. Twee van de drie opdrachten lieten ze mislukken en pas bij de derde opdracht op het autokerkhof namen ze revange en verdubbelden ze de pot. Hans Schiffers moest het mooie Noord-Ierland verlaten. En intussen bloeien er binnen de groep allerlei prille vriendschappen op. Tijd om die eens flink op de proef te stellen.

 • Afscheid van Noord-Ierland Aflevering 5

  Wie is de Mol is bijna halverwege en nog steeds dient zich geen natuurlijke leider aan in de groep. Het is een vreemd gezelschap. Ze geven geen cent te veel uit aan kampeerspullen maar vergokken wel duizenden euro’s op het flipperveld en laten 6000 euro uit de pot stelen. Paula moest naar huis. Of het aan haar lag of aan haar collega-kandidaten, dat zullen we nooit weten. Eén ding is zeker: Na deze aflevering zal niets hetzelfde zijn.

 • Taxi's en strijdwagens Aflevering 6

  Zes kandidaten zijn er nu nog over. En de strijd tussen deze vier mannen en twee vrouwen verhardt zich. Elke kandidaat krijgt vandaag een uitgelezen kans om zijn positie ten opzichte van de ander te versterken: Een gesprek onder vier ogen met zijn mol.

 • IJs en feest Aflevering 7

  Ook de verdachte van Pieter Jan is weg, terug naar Nederland. Wie is dan de mol? De kandidaten gaan internationaal boodschappen doen, slepen met ijs en wonen een feestje bij. Hoeveel geld halen ze binnen, zo vlak voor de finale?

 • Wereldwonder Aflevering 8

  Rick is zijn maatje kwijt en Jon staat er alleen voor. Vivienne en Anniek lijken veel aan elkaar te hebben maar hoe hecht is die vriendschap met de finale voor de deur? En Dennis is een solospeler, een handige speler die als het zo uitkomt best een keer een afspraakje wil maken. Voor de finale die zich afspeelt bij de wereldwonderen in het zuiden van Jordanië valt nog één kandidaat af...

 • Dilemma's en een doodskus Aflevering 9

  Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij. Wie van deze drie is de saboteur, de mol? Wie is de winnaar van de pot met nu meer dan 20000 euro en wie blijft er met lege handen achter? Hier in de woestijn in Jordanië geven de drie kandidaten, de drie finalisten, elkaar een doodskus.

 • Wie is de negende mol? Aflevering 10

  We kijken terug vanuit Lisse en zien dat Jon de mol is en Anniek de verliezend finalist. Dan krijgen we te zien, welke streken Jon allemaal heeft uitgeleverd en hoe de kijkers al konden weten dat hij het was.

© 2023 Ronald van der Velden