DeelnemersSeizoen 24

 • Anna Gimbrère Mol

  Anna Gimbrère is een Nederlands wetenschapsjournalist en presentatrice. Na haar studie natuur- en sterrenkunde werkte ze bij televisieprogramma's als Experimensen, de Nationale Wetenschapsquiz en Galileo. Ze presenteerde vanaf 2017 ook enkele programma's waaronder Oranje boven, down under en De monitor (Pointer).

 • Babs Schutte Kandidaat

  Babs Schutte is een Nederlandse zangeres, producer en rapper. Ze is de jongste deelnemer in seizoen 24. In haar zelfgeschreven nummers spreekt ze over genderdiversiteit, stereotypering en taboes. In 2023 won ze de Popprijs Overijssel. Ze is bij het grote publiek bekend van grote festivals waaronder Oerol en Lowlands.

 • Fons Hendriks Winnaar

  Fons Hendriks is een Nederlands verslaggever en presentator. Als verslaggever was hij te zien bij Rambam en Jinek. Hij presenteerde Radar samen met Antoinette Hertsenberg. Sinds 2022 schrijft hij ook een column in Het Parool waarin hij onrecht onder de aandacht brengt.

 • Jeroen Spitzenberger Kandidaat

  Jeroen Spitzenberger is een Nederlands toneel-, televisie- en filmacteur. Hij is bekend van rollen in grote Nederlandse films zoals De tweeling, De dominee, Stille nacht, Mannenharten en Het jaar van Fortuyn. Ook speelt hij nog veelvuldig toneel en werkt mee aan series zoals Oogappels.

 • Jip van den Toorn Kandidaat

  Jip van den Toorn is een Nederlandse illustrator. Ze won in 2022 de Inktspotprijs als jongste ooit en eerste vrouw. Ze werkt voor diverse kranten en zit daarnaast in de redactie van Dit was het nieuws. Haar vader is acteur Dick van den Toorn.

 • Justin Mooijer Kandidaat

  Justin Mooijer, beter bekend onder de artiestennaam Janey Jacké, is een Nederlands dragqueen, acteur, performer en presentator. HIj reist de wereld rond voor zijn werk onder de naam Jacky Jacké. Zij deed mee aan films, als jurylid in de talentenjacht All together now en won de Superball Miss Fish.

 • Kees van der Spek Kandidaat

  Cornelis (Kees) van der Spek is een Nederlands journalist, regisseur en programmamaker. Hij was vanaf het begin betrokken bij Peter R. de Vries als bureauredacteur, verslaggever en uiteindelijk regisseur. Samen met Peter ontving hij een Emmy Award voor de documentaire over Joran van der Sloot. Later kreeg hij zijn eigen programma over het ontmaskeren van oplichters. Hij deed ook mee aan Make up your mind en The big bang.

 • Rian Gerritsen Kandidaat

  Rian Gerritsen is een Nederlandse actrice. Ze speelde in vele Nederlandse series en films, zoals De luizenmoeder, Dokter Deen, Celblok H en GTST. Kinderen kennen haar van Zin in Zappelin en Het klokhuis. Ook speelt ze veel theater, regiseert ze, geeft les en workshops en rondleidingen door het Rijksmuseum.

 • Rosario Mussendijk Finalist

  Rosario Mussendijk, beter bekend onder de artiestennaam sor, is een Nederlandse muzikant en producer. Hij maakt ook deel uit van hiphop-collectief Black Acid. Hoewel hij sinds 2018 met gehoorverlies kampt, weet hij toch succesvol te blijven in zijn werk en wint uiteindelijk zelfs de finale van Maestro.

 • Tooske Ragas Kandidaat

  Antonia Grietje (Tooske) Ragas-Breugem is een Nederlandse televisiepresentatrice, actrice en zangeres. Ze brak door als VJ bij TMF maar speelde ook theater, zong in een popgroep, deed mee aan miss-verkiezingen en schreef een script voor een theatervoorstelling. Ze trouwde met Bastiaan Ragas die ze bij De 3 musketiers leerde kennen. Ze is ambassadrice van War Child.

© 2023 Ronald van der Velden