Seizoen 11El Salvador, Nicaragua

Onder leiding van presentator Pieter Jan Hagens stortten tien bekende Nederlanders zich in het grote avontuur en vertrokken naar El Salvador voor het elfde seizoen van Wie is de Mol. Dat begint in El Salvador, maar halverwege het seizoen vaart de uitgedunde groep verder naar de wildernis van Nicaragua. Patrick blijkt de mol van dit jaar te zijn en de toekomstige presentator Art weet hem succesvol te ontmaskeren.

 • Eerste aflevering Het begin

  Het elfde seizoen begint in San Salvador, waar de kandidaten een busritje maken. Dezelfde avond nog wordt een spectaculaire opdracht gespeeld in een voetbalstadion en de volgende dag volgt een rondgang langs kostbare voorwerpen in een museum.

 • De mol Boven de grond

  Patrick Stoof (Tiel, 27 juli 1967) is een Nederlands acteur, tekstschrijver, toneelregisseur en theaterdocent. Na de Amsterdamse Theaterschool werkte hij onder andere samen met Plien en Bianca en won het Rotterdamse Camaretten voor zijn soloprogramma. Hij werd daarna tekstschrijvier voor Kopspijkers en speelde gastrollen in series en succesvolle reclames (McDonald's, KPN, UPS).

 • Kaart El Salvador, Nicaragua

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 23 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 23040 van de beschikbare 63500.

 • De winnaar Wie is het?

  Art Rooijakkers (Geldrop, 29 augustus 1976) is een Nederlands tv-presentator. Hij begon als journalist voor NOVA en AT5. Ook was hij reporter voor Expeditie Robinson en werd presentator van Peking Express. Meer recent presenteerde hij De zomer draait door en De spaanse droom.

© 2023 Ronald van der Velden