CruiseschipOpdracht in aflevering 8

Op een cruiseschip ligt veel geld verstopt. De kandidaten krijgen ieder plattegronden mee waarop het geld is gemarkeerd, maar ze moeten zorgen dat ze elkaar niet tegenkomen...

Tags: Communicatie, Zoeken, Boot, Verzamelen en Geld

Pieter Jan neemt de kandidaten mee naar een enorm cruiseschip van vijftien verdiepingen. Binnen een uur valt hier veel geld te halen. Ieder krijgt een plattegrond mee van drie verdiepingen waarop de geldpunten staan aangegeven met oranje stickers, maar er staat niet bij welke verdieping het is. Je mag het geld van je eigen plattegrond niet zelf pakken. Binnen dat uur moet ook iedereen op zijn eigen eindlocatie zijn. Wie elkaar ziet, ligt uit het spel en verliest z’n geld. Er zijn walkietalkies om mee te praten, maar die werken allemaal op hetzelfde kanaal. ? [11:38] Dennis vindt als eerste geld. Intussen praten Patrick en Regina continu met elkaar over de portofoon totdat Edo daar goed ziek van wordt. Het blijkt ook vrij lastig om uit elkaars buurt te komen en dus draait het erop uit, dat Patrick en Regina elkaar tegenkomen op de veertiende verdieping. Nu zullen Dennis en Edo er samen uit moeten zien te komen.

Uiteindelijk weten beide heren nog wat geld te verzamelen. Dan hebben ze nog vijf minuten over en wordt het tijd om hun eigen eindplek te vinden. Deze kamers bevinden zich naast elkaar en dus zorgen ze dat ze netjes na elkaar het betreffende deel van het schip betreden. Ze hadden samen nog twaalf punten kunnen vinden, maar hebben er slechts vijf gevonden dus verdienen ze 500 euro van de mogelijke 2400 euro.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden