DeelnemersSeizoen 20b

 • Ellie Lust Kandidaat

  Ellie Lust volgde de politieacademie in Amsterdam en speelde intussen volleybal op hoog niveau. Ze werd wijkagent, maar kwam langzaam in de rol van politiewoordvoerster terecht. In die rol is zij vooral bekend van Opsporing Verzocht.

 • Horace Cohen Kandidaat

  Horace Joshua Cohen (New York, 15 oktober 1971) is een Nederlands acteur en komiek, die tevens de Amerikaanse nationaliteit bezit. Hij begon zijn carrière als Henkie in de film Flodder. Vaak werkt hij samen met Ruben van der Meer en sinds 2010 ook met andere Lama's. Hij presenteert en ontwikkelt veelal komische programma's zoals Gehaktdag.

 • Jeroen Kijk in de Vegte Mol

  Jeroen Kijk in de Vegte is een Nederlands televisiepresentator, voice-over en radio-dj. Zijn stem is onder andere bekend van de radioshows van Robert Jensen en Ruud de Wild en de programma's Eigen Huis en Tuin, Idols en RTL Boulevard.

 • Nadja Hüpscher Kandidaat

  Nadja Hüpscher (Nijmegen, 23 maart 1972) is een Nederlands actrice. Nadja studeerde Culturele Bedrijsvoering, deed aan amateur toneel en volgde toneel cursussen bij Het Rotterdams Centrum voor Theater, De Trap in Amsterdam, Stichting Cervelaat in Utrecht, bij Greta Seacat in New York. Tijdens haar studie speelde ze in Hufters en Hofdames van Eddy Terstall. Daarna speelde ze in veel van zijn films een prominente rol, waaronder in Boekverfilming waar zij in 1999 een Gouden Kalf voor Beste Actrice ontving.

 • Nikkie de Jager Winnaar

  Nikkie de Jager is een Nederlandse visagiste uit het Noord-Brabantse Uden die zich vooral bezighoudt met video's over make-up en lifestyle via haar "NikkieTutorials". Sinds 2008 is ze actief op Youtube, waar ze miljoenen abonnees heeft. Ook op andere sociale media is ze enorm populair - ze is in 2019 de meest invloedrijke vlogger in Nederland.

 • Patrick Martens Kandidaat

  Patrick Martens (Breda, 4 april 1978) is een Nederlandse acteur en presentator. Martens is vooral bekend door de rol die hij speelde in de soap Goede tijden, slechte tijden als Morris Fischer (1999-2001) en later door de jongerensoap ZOOP op Nickelodeon. Daarna kwam hij in vaste dienst bij Nickelodeon en presenteert hij sinds 2007 samen met Terence Schreurs het programma Supernick. Vanaf begin 2010 zal Martens te zien zijn als Guy Farese in de dramaserie Wolfseinde.

 • Peggy Vrijens Kandidaat

  Peggy Vrijens (Maastricht, 28 oktober 1976) is een Nederlandse actrice.

 • Ron Boszhard Kandidaat

  Ronald (Ron) Boszhard is een Nederlands televisiepresentator, (stem)acteur, tekstschrijver en zanger. Hij is vooral bekend van televisie door programma's als "De leukste thuis" (van 2000 tot 2014) en "Pluk de dag". Met zijn broer Carlo is hij regelmatig te zien in diens programma "Carlo's TV-café". Hij speelde ook in de musical Doornroosje en als herbergier in de sinterklaasfilm "Het geheim van de ring".

 • Tina de Bruin Kandidaat

  Tina volgt na de havo een jaar de toneelopleiding in Maastricht en vervolgens de kleinkunstacademie. Ze wordt bekend van musicals en theatervoorstellingen zoals "Hij geloof in mij", "De eetclub" en "De verschrikkelijke moeder". Op televisie is ze te zien in Dokter Tinus, Toren C en Julia's Tango. Ze speelt sketches in Kannibalen, Tequila en het Klokhuis. In 2002 won ze de persoonlijkheidsprijs op het Camarettenfestival.

 • Tygo Gernandt Finalist

  Tygo Gernandt (Amsterdam, 7 april 1974) is een Nederlands acteur. Na diverse gastrollen in onder meer Goede tijden, slechte tijden, 12 steden, 13 ongelukken en Voor hete vuren won hij een Gouden Kalf voor zijn rol van Maikel Verheije in de film Van God Los (2003). In 2005 won hij opnieuw een Gouden Kalf, voor Het schnitzelparadijs, maar ditmaal ging het om een bijrol en moest hij de prijs met vier medespelers delen. In de film Oorlogswinter (verfilming van het boek van Jan Terlouw) speelde Gernandt de rol van Bertus. In de zomer van 2013 was Gernandt te zien in het tiende seizoen van Ranking the Stars.

© 2023 Ronald van der Velden