Seizoen 20China

In seizoen 20 gaan tien kandidaten in China op zoek naar de mol. Met een schitterende ceremonie wordt elke kandidaat welkom geheten en mag direct twee belangrijke keuzes maken. Na een aantal dagen in Sanmenxia, reist de groep via een schitterende stuwdam naar de Yellow River bij Zhengzhou. Daar wachten hen stoere hovercrafts en oude porseleinwinkeltjes.

 • Eerste aflevering Het begin

  Vandaag beginnen tien kandidaten hun reis door China, in het porseleinen jubileum van Wie is de Mol. Bij de oudste poort van het land worden zij één voor één ritueel welkom geheten en direct voor moeilijke keuzes gesteld. Op de markt van Sanmenxia leren ze de locals beter kennen en daarna worden ze opgesloten voor een derde opdracht, waarbij flink gepuzzeld moet worden.

 • De mol Boven de grond

  Rob stopt op zijn vijftiende met de middelbare school en gaat aan de slag, als stratenmaker en vuilnisman. In de vrije tijd die hem rest, maakt hij muziek. Wanneer hij zich daar full-time op besluit te storten, waarna samenwerkingen met Dio en Akwasie snel volgen. Zijn debuutplaat "Alles gaat voorbij" volgt in 2016, waar hij zich bemoeit met alles van schrijven en produceren tot artwork en clips. Het jaar daarna volgt een clubtour, nadat hij de titelsong voor "Weg van jou" heeft mogen schrijven. Daarna werkt hij samen met Guus Meeuwis, Diggi Dex, Daniel Lohues en Ilse DeLange. Met die twee laatsten verschijnen twee singles.

 • Kaart China

  Tijdens dit seizoen bezochten de deelnemers 34 locaties. Bekijk ze allemaal op de kaart.

 • Geld De pot

  De opdrachten in dit seizoen leverden in totaal 13400 van de beschikbare 51460.

 • De winnaar Wie is het?

  Buddy Vedder volgde de Frans Sanders Akademie. Hij speelde eerst in enkele films (Held, Dubbelspel en Leven) en een musical (Heerlijk duurt het langst). Pas in 2015 werd hij bekend bij het grote publiek met z'n rol als Rober Dekker in GTST. Dat jaar begon hij ook met de presentatie van Kids Top 20. Een jaar later danste hij met Robin Martens in Dance Dance Dance, waar hij er met de hoofdprijs vandoor ging. Sinds 2017 maakt hij onderdeel uit van de Christmas Show in het Ziggo Dome. Momenteel is hij druk als presentator, stemacteur en jurylid.

© 2023 Ronald van der Velden