DoordraaienOpdracht in aflevering 9

Op een beachparty zijn de kandidaten de DJ. Voor elk van de vijf hits die ze op twee platenspelers synchroon kunnen afspelen, verdienen ze 300 euro.

Tags: Vaardigheden, 's Nachts, Muziek, Locals en Strand

De kandidaten krijgen drie draaitafels. De opdracht is simpel: Draai twee platen synchroon af. Daarvoor krijgen ze vijf kansen die elk 300 euro kunnen oplossen. De eerste plaat is de “Macarena”, die door Sarah en Niels gedaan wordt. Maar ze kunnen al met moeite horen welk geluid van welke speler afkomstig is en bakken er niets van.

De tweede plaat is “La bamba”, die door Merel en Niels gelijkgetrokken moet worden. Die komen al iets beter bij elkaar in de buurt, maar weten het ook niet op tijd af te maken. En “Despacito” van Merel en Sarah wil ook niet lukken. Tussendoor volgt nog de guilty pleasure van Sarah: “Vision of love”.

De vierde poging voor het geld is “Hips don’t lie”. Daarvan kennen Niels en Sarah de intro goed, en proberen ze de platen beide stil te zetten na de intro. Maar Niels drukt daarna weer zo enthousiast op zijn startknop, dat zijn plaat een heel eind doorspoelt. Maar ze ploeteren door en weten het toch voor elkaar te krijgen!

De guilty pleasure van Niels is “Must be the money” en dan volgt de laatste echte poging met dezelfde strategie: “Adios le pido”. Ook die gaat helemaal goed en dus wordt op de valreep nog 600 euro toegevoegd aan de pot!

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden